CHRISTMAS TRADE SHOW 2019

CHRISTMAS TRADE SHOW 2019
3 - 6 вересня 2019 року в київському Міжнародному виставковому центрі відбудеться провідна в регіоні Східної Європи Міжнародна виставка новорічної продукції і сезонного декору CHRISTMAS TRADE SHOW 2019.


Організатор:
ТОВ «Парус Експо Медіа»
МВЦ, павільйон 1А, Київ
Броварський проспект 15,
Київ

Виставка збирає виробників і дистриб'юторів новорічних товарів і святкового декору, представників оптових і роздрібних мереж, організаторів новорічних і різдвяних свят для підготовки до зустрічі найсвітліших, барвистих і чарівних святкових днів.

У 2019 вона пройде, за традицією, спільно з виставками подарунків WORLD OF GIFTS TRADE SHOW і товарів для дому PROMAISONSHOW. Проведення усіх трьох заходів одночасно, є відмінною синергією для оптових і роздрібних покупців, які в одному місці і в один час зможуть вивчити повний спектр тенденцій і товарів в сегментах декору, подарунків і посуду.

На виставці CHRISTMAS TRADE SHOW буде представлений широкий спектр новорічної продукції різних цінових категорій: новорічні прикраси і святкові декорації, штучні ялини і сосни різних кольорів і дизайну, вуличне освітлення і ілюмінація, різдвяні подарунки і сувеніри до свят, різдвяні делікатеси, ідеї і продукція для сезонного декору інтер'єру, вулиць, торгових і житлових комплексів.

Тільки на CHRISTMAS TRADE SHOW збираються разом усі лідери новорічної індустрії, серед яких 25 національних виробників. Експоненти представлять понад 300 видів ялинок і сосен із синтетичної хвої різної висоти і кольору, велику кількість новорічних іграшок, в тому числі ручної роботи, вітчизняного і зарубіжного виробництва, широкий асортимент святкового декору та ілюмінації. Цікавість у оптових і роздрібних операторів ринку незмінно викликають експозиції національних виробників, таких як Квазар, Гардіан плюс, Корал М, ПП Костинюк В.Д, Сіга Груп, Глобал Декор, ПП Юзва В.А., ПП Бабюк В.В., ПП Ведмеденко В.М, Гурей Груп, Крістон, Артан-Калор і багатьох інших. Новорічні та різдвяні тренди 2020 року продемонструють компанії Bonadi, Scorpio, Кактус, Villa Grazia, Дім Декору, Блєск 9, Фасад майстер та інші.

Традиційно, в рамках виставки CHRISTMAS TRADE SHOW, пройде давно улюблений Хіт-Парад «Ялинка Року». Компанії, декоратори, флористи і дизайнери стануть учасниками конкурсу і продемонструють нові ідеї і можливості прикрашання новорічних красунь-ялинок, проявляючи при цьому креативність, новизну, свої таланти. Переможець конкурсу буде нагороджений організаторами поїздкою до Франкфурту-на-Майні на провідну в світі виставку сезонного декору, святкових і різдвяних прикрас - Christmasworld 2020.
Візитівкою виставки CHRISTMAS TRADE SHOW стане насичена Ділова програма, презентації та майстер-класи. Незабутні враження принесе 3 вересня шоу-показ на центральному подіумі виставки від флористів міжнародного рівня «Новий рік. Різдво 2019/2020. Стиль, як тренд у флористиці».

Виставку щорічно відвідують понад 6000 професійних покупців з України, Білорусі, РФ, Литви, Румунії, Польщі, Молдови, Франції, Туреччини, ОАЕ, Великобританії, Туркменістану, Індії, Німеччини, Іспанії.

Серед наших VIP-байеров оптові та роздрібні мережі, ТЦ, спеціалізовані магазини: Ашан-Україна, METRO, Епіцентр К (гіпермаркет Епіцентр / гіпермаркет Нова Лінія), ТОВ ФУДКОМ (супермаркет Велика Кишеня / супермаркет ВЕЛМАРТ), Новус / NOVUS, FOZZY GROUP ( мережу магазинів ringoo / мережа магазинів Le Silpo / мережа супермаркетів "Сільпо" / мережа магазинів "Фора", мережа гіпермаркетів Fozzy, C & C / мережа фармацевтичних супермаркетів "Біла ромашка"), Leroy Merlin, ОЛДI, ТОВ ОМЕГА (супермаркет VARUS), МегаМаркет, Домолюкс, Восторг, Гріш, Альянс Маркет (супермаркет "Фреш" / супермаркет "Союз" / супермаркет "Ар ен "), Екомаркет, Billa, Україночка, Зростання, 33м2, ДИСКАУНТ, КЛАС, Пакко Холдинг (супермаркет" Вопак ", супермаркет" Пакко "), Rolf, ДОМОСВІТ, Дастор, ТОВ Ужгород С.П.Ю., Молоток, ROZETKA, AKS.ua, Modna Kasta, Світ Посуду, Prostor, ТОВ Руш (Eva), Watsons, ТОВ "СУМАТРА-ЛТД", Космо, Червоний Маркет, Шик& Блиск, АЛЛО, НАТАЛІ, КАМЕЛІЯ, 7 ГНОМІВ, Будінок Іграшок, Папірус, Віват канцелярія, Сократ, Копійочка, Good Wine, Будинок посуду, ТЦ Пан Буд, ТЦ Україна, ТЦ Олімпійський, ТЦ Глобус, ТЦ Містечко, ТЦ Дарінок, ТЦ Практика, ТД Ювілейне, ТД КОМОД і багато інших.

Для максимальної ефективності виставки байерський відділ компанії в рамках спеціальної Байерської програми залучає для експонентів відповідних закупників з крупних оптових, роздрібно - оптових, дистриб'юторських компаній і роздрібних мереж зі всіх регіонів України, країн Східної Європи, а також організовує індивідуальні зустрічі у форматі коротких ділових презентацій. В рамках підготовки до виставки проводиться широка рекламна кампанія. Це пряма, медіа і зовнішня реклама, телемаркетінг, регіональні і зарубіжні відрядження з метою збору і пошуку контактів, поширення друкованої продукції на спеціалізованих заходах, аудіо-анонси виставки, інформування про заходи і новинки експонентів через власні і партнерські сайти і соц. мережі, інтернет-реклама і пошукова оптимізація, а також власний інформаційно-аналітичний в2в журнал PRОMaison і т. д.

Участь у виставках ТОВ «Парус Експо Медіа» – це ідеальна можливість представити продукцію вашої компанії на ринку, зустрітися з широкою аудиторією фахівців, встановити нові ділові контакти, обменятся ідеями і обговорити спільні напрями розвитку бізнесу. Адже ми стабільно працюємо в виставковому бізнесі з 2007 року і знаємо про виставки все!

Ми створюємо для вас класику!

Інформаційна підтримка: Lafemme, PROMaison, Giftreview, Le Classique, Home Décor, Идеи Вашего Дома, Идеальный Дом, Domus Design, Online-expo.kiev.ua, Decor.ua, Posudka.ru, Центр Капралова, Kompass, Ria.com
Організатор:
ТОВ «Парус Експо Медіа»
Тел.:(044) 484-68-91,
e-mail: expo@pem.com.ua,
www.pem.com.ua
@parusexpomedia

Акредитація преси за контактами:
Марина Черняховська
+380939023600
pr@pem.com.ua
_____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі