Chunghwa Telecom обирає рішення Ericsson IoT Accelerator для управління корпоративними застосунками Інтернету речей

Chunghwa Telecom обирає рішення Ericsson IoT Accelerator для управління корпоративними застосунками Інтернету речей
Chunghwa Telecom Co., Ltd., найбільший тайванський постачальник телекомунікаційних послуг, обирає рішення IoT Accelerator від Ericsson (NASDAQ: ERIC) для розробки та управління корпоративними застосунками Інтернету речей (IoT).

Chunghwa Telecom очікує, що інновації в області Інтернету речей стануть важливою частиною майбутнього компанії.

Ericsson і Chunghwa Telecom мають довгу історію успішного спільного партнерства, співпрацюючи в області Інтернету речей з 2015 року, включаючи угоду про вузькополосний IoT (NB-IoT) і технологію Cat-M1.

Розширення партнерських відносин Ericsson і Chunghwa Telecom Co., Ltd. дозволить корпоративним клієнтам Chunghwa використовувати можливості, що надаються Ericsson IoT Accelerator.

Більше 30 постачальників телекомунікаційних послуг, що охоплюють понад 100 країн, в даний час є частиною екосистеми Ericsson IoT Accelerator.

Це рішення забезпечує надійне, масштабоване та безпечне управління підключеними пристроями IoT для більш ніж 3500 підприємств по всьому світу.
_____________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі