CN-E70-200mm T4.4 L IS KAS S – оновлення лінійки широкоформатних кінооб’єктивів Canon

CN-E70-200mm T4.4 L IS KAS S – оновлення лінійки широкоформатних кінооб’єктивів Canon
Компанія Canon Europe, світовий лідер у галузі створення та обробки зображень, анонсує випуск нового компактного кінооб’єктива – CN-E70-200mm T4.4 L IS KAS S. Об’єктив розрахований на початкових та професійних відеооператорів, що використовують широкоформатні фотокамери з одинарним сенсором. Характеристики CN-E70-200mm T4.4 L IS KAS S гарантують максимальну точність та високу якість при зйомці фільмів,
документальних репортажів, весільних та корпоративних відео. Фокусна відстань нового об’єктива складає 70-200 мм для формату Супер-35. Разом із CN-E18-80mm, який був випущений у 2016 році, універсальний CN-E70-200mm T4.4 L IS KAS S стане останнім оновленням лінійки кінооб’єктивів Canon.

Неймовірна чіткість

Потужний оптичний 2,8-кратний зум, чітке фокусування та функції сервопривода відкривають широкі можливості для зйомки. Навіть при масштабуванні зображення завжди залишається у фокусі. Це рішення важливе при зйомці новин та сподобається користувачам, які люблять змінювати кадр, але при цьому не хочуть змінювати об’єктиви.

Новий CN-E70-200 – парфокальний об’єктив, що підтримує три режими стабілізації зображення. Використання об’єктива CN-E70-200 разом з CN-E18-80 дозволяє відеооператорам знімати віддалені об’єкти на спортивних заходах та в умовах дикої природи при фокусній відстані 18-400 мм .

Об’єктив доступний із кріпленням Canon EF для DSLR-камер та сумісний з іншими змінними об’єктивами для відеокамер. CN-E70-200 підходить для зйомки зі штативом та ультрашвидкого автофокусування. Технологія Dual Pixel (CMOS – сенсор автофокусування) забезпечує миттєве та чітке фокусування натисканням однієї кнопки (режим One-shot AF), в той час як тривале автофокусування дозволяє відслідковувати об’єкт без втрати фокуса.

Висока якість зображення 4K

Компанія Canon, лідер з виробництва оптичної техніки, розробила об’єктив CN-E70-200 з ультрачіткою роздільною здатністю 4К та високою якістю зображення по всій площі зумування – від центру до країв. Функція передачі модуляції покращена відповідно до вимог 4К-камер. Також новий кінооб’єктив забезпечує універсальну кольоропередачу, завдяки чому його можна використовувати з іншими кінооб’єктивами Canon EOS. CN-E70-200 чудово впорається із завданнями як при зйомці 4K-відео, так і відеороликів у роздільній здатності HD.

Покращена функціональність

Завдяки компактним габаритам та невеликій вазі об’єктив CN-E70-200 можна використовувати у різних умовах. Також він сумісний з камерами відеоспостереження та дронами. Ергономічний дизайн і опціонна спеціальна ручка для регулювання зума Canon ZSG-C10 роблять об’єктив оптимальним помічником для зйомки в різнопланових стилях. Ручка ZSG-C10 прикріплена до корпуса об’єктива за допомогою 20-контактного кабелю та слугує для віддаленого керування зумом і режимами Zoom servo і One-shot AF. В підключеному режимі ZSG-C10 можна використовувати для зйомки з плеча, або відключити при ручній зйомці. ZSG-C10 – це зручний кулісний перемикач, кнопка запуску «старт-стоп», кнопка One-shot AF та тримач, який регулюється, для зручності використання.

Основні характеристики CN-E70-200mm T4.4 L IS KAS S:
• Інноваційні функції, доступна ціна
• Кріплення EF
• Зйомка з ефектом «боке»
• Зменшення шумів при фокусуванні
• Висока роздільна здатність 4K
• Зручний сервопривод


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі