Деревообробка - не лише виставка…

Деревообробка - не лише виставка…
Традиційно наприкінці весни (30 травня – 2 червня ц.р.) у Львові відбудеться спеціалізована виставка обладнання й інструменту для лісового господарства, деревообробної та меблевої промисловості «ДЕРЕВООБРОБКА», яка є не лише виставкою, а знаковою подією у галузі. З року в рік компанії, як вітчизняні так і іноземні, цінують свою присутність на даному заході. Адже, це важливий крок на шляху до того, щоб стати невід’ємною частиною процесу становлення деревообробки.

Виставка Деревообробка об’єднує виробників, постачальників машин і обладнання, представників лісової промисловості, постачальників послуг та представників науки і засобів масової інформації.
Цього року виставка набуває ще більших обертів, як за своїми масштабами та і за суттю планованого дійства. Передумов, для цього є чимало, а саме: понад 80% постійних учасників задекларували свою участь зі збільшенням виставкової площі; висока активність з боку нових компаній; широкий вибір ринкових новинок та унікальність супутніх заходів.

Підготовка до основного галузевого заходу весни – міжнародної виставки «Деревообробка» переходить в активну фазу! Концепція, нові ідеї, умови участі, планування вже в роботі. Підтримка постійних партнерів, таких як: Української Асоціації Деревообробного Обладнання, СП «Ройек-Львів» (співорганізатор), ТОВ «Мост-Україна» (генеральний партнер), ТОВ «МВМ-Захід» (офіційний партнер), Всеукраїнська галузева газета «Деревообробник», інформаційний портал деревообробної галузі derevo.info теж продовжується.

Отож, і Ви приєднуйтесь та використайте свій шанс отримати нові замовлення, знайти цікаві контакти, налагодити співпрацю з іноземними представниками деревообробного ринку, обмінятися досвідом.

20 ювілейна виставка Деревообробка – особливий захід, який відноситься до категорії «ОБОВ’ЯЗКОВО ВІДВІДАТИ»!!!
м. Львів, вул. Щирецька, 36 ВЦ Південний-ЕКСПО


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі