Держенергоефективності та UNDP обговорили здобутки співпраці у розвитку біоенергетики в Україні

Держенергоефективності та UNDP обговорили здобутки співпраці у розвитку біоенергетики в Україні

Голова Держенергоефективності Сергій Савчук та представники Програми розвитку ООН (UNDP) обговорили здобутки співпраці у рамках Проекту «Розвиток та комерціалізація біоенергетичних технологій у муніципальному секторі в Україні».

Спільна мета сторін – стимулювання використання біомаси для заміщення газу в українських громадах.

Експерти Проекту UNDP мають грунтовні дослідження потенціалу біоенергетики в Україні та низку розроблених практичних рекомендацій щодо впровадження проектів у цій сфері.

Також Проект UNDP надав значну підтримку місцевим громадам у розробці техніко-економічних обгрунтувань для пілотних проектів із використанням біомаси.

«Неодноразово UNDP виступало партнером інвестиційних форумів, роз’яснювальних семінарів для місцевих громад та прес-турів на об’єкти біоенергетики для мас-медіа. Спільними зусиллями ми поширювали інформацію про переваги переходу на альтернативні види палива», - зауважив С.Савчук.

«Дякую керівництву та експертам UNDP за внесок у розвиток української біоенергетики», - повідомив С.Савчук під час зустрічі.

_______________




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі