Директором з маркетингу компанії ВОЛЯ з 1 жовтня стане Сандра Крауіня

Директором з маркетингу компанії ВОЛЯ з 1 жовтня стане Сандра Крауіня
Новопризначеним директором з маркетингу компанії ВОЛЯ стала Сандра Крауіня. Вікторія Цомая, яка раніше обіймала цю позицію, залишиться з компанією в якості незалежного консультанта. Запрошення досвідченого фахівця пов'язано з новими викликами, які стоять перед компанією.

З 1 жовтня 2019 року обов'язки директора з маркетингу компанії ВОЛЯ виконуватиме Сандра Крауіня.

Вікторія Цомая, яка раніше обіймала цю позицію, залишиться з компанією в якості незалежного консультанта.
Сандра має більш ніж 20 річний досвід роботи в маркетингу, причому 18 з них - на керівних позиціях. Увесь досвід отриманий в телеком- і медіасферах - у великих балтійських і скандинавських компаніях, серед яких медіахолдинги MTG і Viasat Baltics, а також телеком-оператори IZZI і Baltcom.

Протягом останніх трьох років пані Крауіня займалася розвитком продуктів і партнерських проектів, пов'язаних з ТБ контентом, у тому числі спортивним напрямком, у компанії All Media Baltics (Латвія, Литва, Естонія). За час роботи Сандри в цих напрямках зафіксоване щорічне зростання доходу компанії на 10-15%.

- Воля - провідний телекомунікаційний оператор в Україні, постачальник послуг телебачення та інтернету для домогосподарств. Це компанія з великим досвідом, сильною командою, менеджментом та інвесторами, орієнтованими на розвиток. Однак ми повинні пам'ятати, що така ситуація актуальна лише сьогодні, і ті, хто продовжує радіти теперішнім і минулим успіхам без сміливих планів на розвиток і готовності до змін - завтра вже не будуть такими успішними. Я щаслива стати частиною компанії ВОЛЯ і хотіла б побудувати наше спільне майбутнє за основним принципом: немає нічого неможливого, кидайте виклики і досягайте поставлених цілей, - поділилася своїм баченням Сандра Крауіня.

Запрошення досвідченого фахівця пов'язано з новими викликами, які стоять перед компанією.

- Мені вже вдалося попрацювати з Сандрою в країнах Балтії. Я знаю її стиль роботи і поділяю її принципи. Упевнений, що в ВОЛЯ Сандра зможе також успішно розвивати наші продуктові напрямки і контент, як вона це робила в All Media Baltics.

З її приходом я хочу також побачити позитивні зміни в позиціонуванні наших продуктів і компанії в цілому. Ми повинні бути сильною продуктової і маркетинговою компанією. Ми повинні не боятися впроваджувати зміни, підходити до розвитку бізнесу креативно, пропонувати нові рішення і виходити на нові ринки. Я знаю, що Сандра може посилити всі ці напрямки і вже зовсім скоро ми побачимо перші результати, - прокоментував нове призначення Антон Дзюбенко, СЕО ВОЛЯ.

Ми раді вітати Сандру в команді ВОЛЯ. Впевнені, що її досвід, знання і нові ідеї принесуть інновації в управління маркетингом ВОЛЯ, а також зміцнять лідерські позиції компанії на ринку.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі