Діти, переселенці з зони АТО повертаються з тижневого відпочинку у Анталії

Діти, переселенці з зони АТО повертаються з тижневого відпочинку у Анталії
19.03.2017 року об 11:20 у міжнародний аеропорт Київ (Жуляни) повертається група дітей з тижневого благодійного туру.

46 дітей віком 9-15 років із сімей вимушених переселенців із зони проведення АТО та 8 педагогів 12 березня відправились на тижневий відпочинок до Анталії. Під час туру з дітьми працювали психологи Благодійного Центру «Свої», які розробили професійну програму розвитку особистості, туроператор Travel Professional Group та приймаюча сторона у Анталії Adagio Tour організували насичену екскурсійну програму та проживання у п’ятизірковому готелі Grand Haber Hotel з харчуванням all inclusive, що знаходиться на одному з найкращих курортів Туреччини – Кемер, компанія европейського страхування ERV забезпечила учасників групи безкоштовними страховими полісами.

Туроператор TPG наголошує, що благодійні акції, подібні цій будуть мати постійний характер та запрошує до співробітництва у цьому напрямку усіх бажаючих.

Організатором першої благодійної подорожі виступив національний туроператор Travel Professional Group за підтримки партнерів – Благодійного Центру «Свої», авіакомпанії Bravo Airways, приймаючої сторони у Анталії Adagio Tour, компанії європейського страхування ERV.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі