«Дитяча надія»: абоненти Київстар перерахували 2 мільйони гривень для маленьких пацієнтів

«Дитяча надія»: абоненти Київстар перерахували 2 мільйони гривень для маленьких пацієнтів
19 грудня, у День Святого Миколая, збори для спільної соціальної ініціативі Київстар та Міжнародного Благодійного Фонду «Українська Біржа Благодійності» (МБФ УББ) «Дитяча Надія» перетнули суму у 2 мільйони гривень. Усі кошти залучені завдяки SMS-пожертвам абонентів йдуть на забезпечення дитячих онкологічних та кардіологічних диспансерів сучасним обладнанням, медичними витратними матеріалами та інструментами.

Зокрема, на кошти, які перераховували абоненти Київстар за допомогою SMS-повідомлень, було закуплено обладнання та матеріалів для 11 відділень у дитячих лікарнях по всій Україні - Інституту ім. М. Амосова, Національного інституту раку та НДСЛ «ОХМАТДИТ» у місті Києві, Одеської та Дніпропетровської обласних дитячих лікарень, Львівської обласної дитячої клінічної лікарні «ОХМАТДИТ» та Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру. Щороку разом ці лікарні допомагають долати хвороби понад 15 тисячам маленьких пацієнтів. Також до кінця січня 2020 року буде передано обладнання ще у 4 лікарні в Києві, Львові та Дніпрі.

До ініціативи «Дитяча надія» вже приєдналося понад 30 тисяч абонентів Київстар, 9 тисяч з яких налаштували регулярну пожертву та щомісяця допомагають дітям із хворобами серця і онкологічними захворюваннями. Загалом це понад 100 тисяч благодійних СМС-повідомлень. Середній розмір пожертви для ініціативи «Дитяча надія» становить всього 15 гривень.

«Ініціатива «Дитяча надія» щоразу доводить теорію маленьких добрих справ – разом тисячі невеликих пожертв склали вже два мільйони, на які вдалося придбати життєвонеобхідне обладнання для сотень маленьких пацієнтів. Від імені Київстар я хочу подякувати усім небайдужим абонентам, що долучилися до ініціативи», – говорить Ганна Захараш, директор із корпоративних комунікацій Київстар.

Проект здійснюється у партнерстві з МБФ Українська Біржа Благодійності (УББ), яка провела моніторинг дитячих медичних закладів України та досконало знає їх реальні потреби. Кошти, які абоненти жертвують через SMS, не обтяжуються податками. 100% пожертв перераховуються УББ на реалізацію проекту. Фонд самостійно закуповує всі необхідні матеріали лікарням. Звіти щодо використання коштів можна переглянути на сайті Української Біржі Благодійності.

«Вкотре українці доводять, що вони готові допомагати, бути небайдужими та ставати частиною рішення гострих проблем. 2 мільйони гривень - це тисячі відправлених sms-повідомлень, які матеріалізувалися у важливе для порятунку життів маленьких українців обладнання, що вже працює у лікарнях різних куточків країни. Допомагайте чесно. Давайте робити добро разом!» - коментує Ірина Гуцал, директорка Міжнародного Благодійного Фонду «Українська Біржа Благодійності».

Всі абоненти передплаченого зв’язку Київстар мають можливість обрати напрямок допомоги (онко чи кардіо), та один з чотирьох регіонів країни (Київ, Дніпро, Львів та Одеса), в лікарні яких будуть спрямовані їхні благодійні внески. Пожертва може бути разовою, від 1 до 3000 гривень, або регулярною – 2, 5, 10, 15 та 20 гривень. Регулярна пожертва буде здійснюватися автоматично після кожного поповнення рахунку від 40 грн. Розмір внеску не має значення, адже кожна гривня допомагає добрій справі. Переглянути подробиці та підтримати ініціативу можна за посиланням https://kyivstar.ua/uk/charity-ubb.

Нагадаємо, у грудні 2018 року Київстар спільно із Міжнародним Благодійним Фондом «Українська Біржа Благодійності» (МБФ УББ) започаткував соціальну ініціативу «Дитяча надія». Його мета – допомога дітям з вадами серця та онкологічними захворюваннями.
__________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі