До Дня захисту дітей Київстар ТБ надає безкоштовний доступ до дитячих телеканалів

До Дня захисту дітей Київстар ТБ надає безкоштовний доступ до дитячих телеканалів
Щороку 1 червня в усьому світі відзначають Міжнародний день захисту дітей. До цього свята Київстар розширив доступ до дитячого контенту на платформі Київстар ТБ і нагадує, як створити безпечний інтернет-простір для найменших.

З 1 по 3 червня можна вільно переглядати 9 дитячих каналів: Nickelodeon HD, Nickelodeon, NickJr., DUCK TV, Nicktoons, Піксель, ПЛЮСПЛЮС HD, Малятко TV, Lale. Незалежно від пакета послуг трафік не тарифікується. Для цього достатньо завантажити додаток Київстар ТБ на смартфон або планшет (доступний у GooglePlay та AppStore). Батьки можуть не хвилюватися за якість дитячого контенту на ресурсі Київстар ТБ, адже він є легальним та безпечним.

Як соціально відповідальна компанія Київстар пропонує сервіси не тільки для дозвілля та навчання дітей, а й для розвитку безпечного онлайн-середовища.

Ганна Захараш, директор із корпоративних зв’язків Київстар: «У рамках розвитку безпечного інтернету для дітей Київстар підтримав проєкт #stop_sexтинг та інформаційну кампанію «Не_ведись», а також надає доступ до сайту http://stop-sexting.in.ua/ для своїх абонентів без списання мегабайтів трафіку. На порталі можна знайти рекомендації для дітей, які зіштовхнулися з погрозами в інтернеті, та їхніх батьків. Діти та підлітки можуть звернутися до чат-бота на сайті або в Telegram та отримати інструкцію, що робити, якщо їх шантажують в інтернеті та вимагають контент сексуального характеру».

Також Київстар розробив мобільний додаток StarGuardFamily, який допомагає батькам створити безпечне середовище для користування інтернетом для своїх дітей. До функціоналу сервісу входять: налаштування доступу до мережі за віком; блокування сайтів та додатків з неприйнятним контентом, перевірка місцезнаходження дитини, обмеження користування смартфоном та додатками – наприклад, на час занять у школі; контроль рівня заряду телефону й інші корисні функції для захисту дитини в мережі. Перші 60 днів користування сервісом є безкоштовним, далі вартість послуги становитиме 18 грн/місяць. Послугу можна налаштувати на 10 мобільних пристроях одночасно.

Крім того, абоненти Київстар, які хочуть допомагати Національній поліції у пошуку зниклих дітей, можуть приєднатись до ініціативи «Пошук дітей». На свої мобільні телефони абоненти, які були у місці зникнення та потенційно можуть бути свідками, отримують СМС-повідомлення, які містять інформацію про зниклу дитину та обставини її зникнення. Детальна інформація про проєкт міститься на https://kyivstar.ua/uk/about/responsibility/kidsearch.
_____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі