До дня захисту дітей «Параллель» додала яскравих барв в життя маленьких запоріжців

До дня захисту дітей «Параллель» додала яскравих барв в життя маленьких запоріжців
Напередодні міжнародного дня захисту дітей компанія «Параллель» нанесла графіті на бетонну конструкцію на дитячому майданчику в одному з популярних запорізьких парків.

Ідею проекту «Параллели» оформити дитячий майданчик яскравими сюжетами підтримали представники міської влади. Поява художників в парку викликала цікавість з боку відвідувачів – дорослі схвалили облаштування території, а діти з нетерпінням чекали завершення робіт.

«Це наш перший подібний проект в Запоріжжі. Ідея графіті народилась раптово, коли ми обирали місця для розміщення шпаківень в парку. Стан деяких конструкцій на дитячих майданчиках нас здивував. Тому з ініціативою створення графіті ми звернулись в міську раду, отримали дозвіл та приступили до роботи, – розповідає Світлана Бишова, генеральний директор компанії «Параллель». – Ми додали яскравих барв в життя маленьких запоріжців. І найкраща нагорода – це позитивні емоції дітей».
______________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі