До RemaDays приєдналися нові Учасники!

До RemaDays приєдналися нові Учасники!
До RemaDays приєдналися компанія APPROVAL.STUDIO, BADGE4U/Громада-Інформ, BEE CLUB, BERRYTEX.COM.UA, DS TRADE, RAITER, TOPTIME TRUTAPE ТОВ, WE R. SUPPLY, АБРИС ПРИНТ, АВГУСТ ТРЕЙД, АНТОНІО КОМПАНІ ТОВ, БЮРОКРАТ, ВИФСТАЙЛ, ГІФТС-ТРЕЙД, Е-СУВЕНИР OOO, ИНДУСТРИАЛЬНЫЕ РЕШЕНИЯ, ЛПС УКРАЇНА, МАКРО ПЛЮС, МАКСВЕЙ, ИНСТАНКОСЕРВИС, ОРЛИ, ІНТЕГРА-ГРУП, СТИБОК, ФЛЕКСІМІКС, ASGARD SP. Z O.O.

Дорогі Учасники, вже сьогодні Ви можете додавати свої новинки на нашому сайті! Виставка RemaDays Kyiv це відмінна можливість для презентації новинок ринку всім відвідувачам. Новинки будуть представлені на сайті виставки, розміщення безкоштовне для учасників.

Зконтактуйся
Тетяна Чішевска (Бурсевич) e-mail: tatiana@remadays.com.ua тел.: 380 44 229 12 23

RemaDays Kiev це чудова можливість встановити, або зміцнити свою ринкову позицію серед широкого кола потенційних клієнтів, також на фоні іноземних учасників. Крім представлення своєї пропозиції на стенді, ви можете також використовувати ряд інших форм заохочення, щоб підвищити ефективність свого бізнесу.Крім представлення своєї пропозиції на стенді, ви можете також використовувати ряд інших форм заохочення, щоб підвищити ефективність свого бізнесу.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі