До річниці галереї White World - художня виставка «Саме Ті»

До річниці галереї White World - художня виставка «Саме Ті»
Першого березня галерея «Білий Світ» святкує свою першу річницю. Це важлива подія на теренах українського світу мистецтва!

Галерея White World – територія вільного пошуку та індивідуального прояву. Це місце, де митець виходить з майстерні на білий світ, відкриваючи світові свою творчість. Сучасність White World проявлена у концептуальному поєднанні різних технік і напрямків мистецтва, у виборі актуальних майстрів та лекторів.

Саме до річниці галереї приурочено виставку «Саме Ті». Це кураторський проект засновника галереї Олександра Яновича. Його суть полягає в тому, що поряд з роботами художників будуть експонуватися їх автопортрети. Ви зможете побачити картини таких відомих художників: Петра Бевзи, Петра Лебединця, Микола Журавля, Валерія Шкарупи, Олексія Малих, Сергія Гая, Андрія Блудова, Олега Денисенка, Владислава Шерешевського та інших.

Експозиція буде відкрита з 01.03.17 - 07.03.2017. Вхід вільний.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі