До уваги Клієнтів АТ «КРИСТАЛБАНК»! Змінено тарифи на розрахунково-касове обслуговування

До уваги Клієнтів АТ «КРИСТАЛБАНК»! Змінено тарифи на розрахунково-касове обслуговування
АТ «КРИСТАЛБАНК» повідомляє, про зміну з 23.01.2019 року тарифних пакетів на розрахунково-касове обслуговування для юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та фізичних осіб, що здійснюють незалежну професійну діяльність.

У зв’язку з вищезазначеним, у випадку укладення договорів з АТ «КРИСТАЛБАНК» до 23.01.2019 року, Вам необхідно звернутися до обслуговуючого відокремленого підрозділу Банку (відділення) для укладання та підписання відповідних додаткових угод щодо зміни тарифного пакету на розрахунково-касове обслуговування.

Додатково повідомляємо, у випадку не укладання та підписання з Банком додаткової угоди щодо зміни тарифного пакету на розрахунково-касове обслуговування, починаючи з 04.03.2019 року Банком буде здійснено автоматичне переведення рахунків на обслуговування згідно умов тарифного пакету «START».

-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі