Допоможемо людям, які страждають на хворобу Паркінсон та на рідкісну хворобу Торсійна Дистонія

Допоможемо людям, які страждають на хворобу Паркінсон та на рідкісну хворобу Торсійна Дистонія
Благодійний Фонд «Особливі Можливості» (код ЄДРПОУ 43233070) - єдиний фонд в Україні, який об’єднав людей, які страждають на хворобу Паркінсон та на рідкісну хворобу Торсійна Дистонія.

Фонд працює рік, засновники мають особистий багаторічний досвід в боротьбі з цими хворобами та діяльності в сфері охорони здоров’я.

Хворобою Паркінсона страждають не лише люди похилого віку але і молоді люди з 20 років, які позбавлені нормального соціального життя.

Ці хворі не мають можливості ані працювати, ані самостійно обслуговуватись і повністю залежать від своїх близьких, які змушені звільнятися з роботи та доглядати хворого. В Європі такі хворі мають доступне лікування, суспільство сприймає таких людей добре, волонтери допомагають родинам та хворим, є реабілітаційні центри.

Нажаль, про це в нашій державі можливо тільки мріяти. Щоб змінити ситуацію було створено Фонд «Особливі можливості».

Просимо Вашої матеріальної допомоги, щоб масштабувати діяльність Фонду, аби ще більше людей, які страждають на хворобу Паркінсон та на рідкісну хворобу Торсійна Дистонія змогли жити повноцінним життям.

Інформацію про нас та форми допомоги ви можете знайти за посиланням:
http://cfspeposs.tilda.ws/

З повагою,
Тітова Інна, Директор БФ "Особливі Можливості" +380 67 378 87 10 +380 99 564 70 40
____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі