ДП МА «БОРИСПІЛЬ» ЗАПРОШУЄ НА ЗНАЙОМСТВО З НОВОЮ ПРОТИПОЖЕЖНОЮ «ПАНТЕРОЮ»

ДП МА «БОРИСПІЛЬ» ЗАПРОШУЄ НА ЗНАЙОМСТВО З НОВОЮ ПРОТИПОЖЕЖНОЮ «ПАНТЕРОЮ»
27 квітня в аеропорту «Бориспіль» відбудеться презентація нового аеродромного пожежного автомобіля австрійського виробництва – Rosenbauer Panther 5 (A146). На гостей заходу та представників ЗМІ чекає знайомство з перевагами та технічними особливостями пожежної машини 4-го покоління. У рамках заходу футуристичний дизайн новинки буде підкреслено перевіркою швидкісних показників і, звичайно, на публіку чекає показове пожежогасіння у складних умовах.

Технічні характеристики «Пантери» вражають. Розрахований на екіпаж з 5 рятувальників, автомобіль з колісною формулою 6х6 оснащено автоматичною коробкою передач та дизельним двигуном на 700 кінських сил. Це забезпечує розгін до 80 км за 30 секунд та максимальну швидкість 120 км/год при повній масі 38 тонн. Panther 5 може нести 14500 літрів вогнегасних речовин. Продуктивність подачі вогнегасної речовини на осередок пожежі складає 152 літра в секунду, що відповідає більш ніж 9 тон в хвилину. Його оснащено системою змішаного пропорційного пожежогасіння, порошкового пожежогасіння та системою самогасіння.

Новинку від одного зі світових лідерів виробництва пожежної техніки придбано у рамках планових заходів по приведенню роботи ДП МА «Бориспіль» до міжнародних норм. Оновлення автомобільного парку пожежно-рятувальної служби аеропорту дозволить підвищити ефективність її роботи та стандарти безпеки в умовах високої динаміки розвитку ДП МА «Бориспіль». Символічно Rosenbauer Panther 5 розпочне своє чергування напередодні «Євробачення-2017» задля підсилення рівня пожежної безпеки в аеропорту.

Презентація розпочнеться у четвер 27 квітня о 13:00 на пероні міжнародних рейсів терміналу D та закінчиться на навчальному полігоні пожежно-рятувальної служби ДП МА «Бориспіль».
Збір гостей о 12:40 біля центрального входу терміналу В.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі