ДП «СЕТАМ» привітає вихованців Будинку дитини в Боярці з Днем Святого Миколая

ДП «СЕТАМ» привітає вихованців Будинку дитини в Боярці з Днем Святого Миколая
19 грудня 2016 року генеральний директор ДП «СЕТАМ» Віктор Вишньов разом з заступником Міністра юстиції України – керівником апарату Ганною Онищенко відвідають спеціалізований обласний Будинок дитини у м. Боярка, що на Київщині, та привітають дітей з Днем Святого Миколая, а також передадуть керівництву закладу теплий дитячий одяг та речі першої необхідності на загальну суму 70 тисяч гривень.
Ці кошти було зібрано під час благодійного аукціону «Допоможемо дітям разом» 26 листопада 2016 року, організованого Державним підприємством «СЕТАМ» за підтримки Міністерства юстиції України на чолі з міністром Павлом Петренком.
«Кожен із нас має робити все, що може, аби допомогти тим, хто цієї допомоги потребує. І жоден український малюк не повинен залишитися без уваги й любові у День Святого Миколая. Адже коли посміхаються діти – цей світ стає кращим», - вважає Віктор Вишньов.
Нагадаємо, зараз у спеціалізованому обласному Будинку дитини у м. Боярка виховується 109 дітей - від немовлят до семирічних. Переважно це діти з особливими потребами, які вже відчули батьківську байдужість. Та колектив ДП «СЕТАМ» впевнений – дорослі мають допомогти цим малюкам повірити, що у світі є багато добрих людей.
Саме тому й було проведено благодійний аукціон під час якого продано, зокрема, книгу про театр ім. Івана Франка, квитки на виставу Богдана Бенюка, губну гармошку відомого шансоньє Гарика Кричевського, шляпу від Луйка, клатч від відомої дизайнерки Олени Бурби, вишиванку від FOBERINI та триптих «Квіти мого настрою» народного художника України Володимира Слєпченка.
ДП “СЕТАМ” не вперше займається благодійністю. Підприємство сприяє безоплатній передачі нереалізованого на аукціонах арештованого майна на потреби українських військових, дитячих будинків, шкіл, лікарень та благодійних організацій. Цей процес став можливим завдяки політиці відкритості нової команди Мін’юсту.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі