ДП “СЕТАМ” став флагманом на ниві електронних торгів.

ДП “СЕТАМ” став флагманом на ниві електронних торгів.
ДП “СЕТАМ” став флагманом на ниві електронних торгів. Чи не вперше за останні роки держава демонструє свою конкурентноздатність у високотехнологічних розробках та задає тон бізнесу в багатьох галузях економіки.
ДП «СЕТАМ» дає можливість продавати лоти за максимально високою ціною завдяки чесному, простому та ефективному засобу реалізації арештованого майна через мережу Інтернет.

«Наша команда працює лише з кінця 2015 року. Але за цей короткий час СЕТАМу вдалося головне – ми побороли корупцію у сфері продажу арештованого майна, щорічний обіг якої обраховувався навіть не мільйонами, а мільярдами гривень. Зараз процес продажу арештованого майна простий та чесний. У електронних торгах може взяти участь будь-хто, треба лише сплатити гарантійний внесок, аби бути допущеним до участі в аукціоні», - підкреслює генеральний директор ДП «СЕТАМ» Віктор Вишньов.

СЕТАМ не зупиняється на досягнутому й продовжує активно розширювати коло партнерів у рамках програми добровільного продажу, залучаючи керівників районних та селищних рад, банкірів, арбітражних керуючих та приватних партнерів.

СЕТАМ продаватиме балансові об’єкти «Укргазбанку» у співпраці з міжнародною компанією JLL. Про це було оголошено під час прес-конференції 21 лютого в Американській торговельній палаті. У заході взяли участь генеральний директор ДП «СЕТАМ» Віктор Вишньов, голова правління АБ «Укргазбанк» Кирило Шевченко та керівник офісу компанії JLL в Україні Дмитро Гавриленко.

З листопада 2016 року між ПАТ АБ «Укргазбанк» та ДП «СЕТАМ» діє договір про надання послуг з організації продажу з аукціону нерухомого майна та майнових прав на нерухоме майно. Незалежним консультантом виступає відома міжнародна компанія JLL. В рамках укладеного договору на електронному майданчику ДП «СЕТАМ» 30.12.2016 року пройшли перші аукціони з реалізації нерухомого майна, що перебувало у власності банку. З чотирьох виставлених на аукціон лотів торги відбулися за двома. Об'єктами вдалого торгу стали дві земельні ділянки у м. Києві загальною вартістю 96 млн грн.

ПАТ АБ «Укргазбанк» продовжує та розширює співпрацю з ДП «СЕТАМ».

20.02.2017 ПАТ АБ «Укргазбанк» було виставлено на реалізацію шляхом проведення електронних аукціонів на майданчику ДП «СЕТАМ» близько 180 об’єктів нерухомого майна загальною вартістю понад 1,8 млрд грн.
22-23.02.2017 під егідою Міністерства юстиції України у Львові пройшов дводенний семінар-практикум для осіб, які готуються працювати приватними виконавцями. Перед учасниками виступив заступник генерального директора ДП «СЕТАМ» з юридичних питань Микола Писанчин, який розповів про механізм реалізації майна боржника на електронному аукціоні. Взаємодія приватних виконавців з державними у роботі з боржником має на меті покращити процес підготовки до електронних торгів та підвищити ефективність таких аукціонів у цілому.

ДП «СЕТАМ» продовжує нарощувати кількість замовників з продажу дорогоцінностей, на цьому тижні підписали договір про реалізацію через СЕТАМ виробів від ДП "Бурштин України".


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі