Драйвер Radeon Pro Software for Enterprise 19.Q1

Драйвер Radeon Pro Software for Enterprise 19.Q1
Компанія AMD випустила нову версію драйвера Radeon Pro Software for Enterprise 19.Q1, який допоможе прискорити робочі процеси за рахунок цілого набору функцій, розроблених спеціально для підвищення продуктивності праці дизайнерів та інженерів.

Серед них:

• Збільшення продуктивності: версія 19.Q1 допомагає значно підвищити продуктивність, випереджаючи конкурентні рішення аж до 46% при роботі в Dassault Systèmes SOLIDWORKS® 2019. Зросла також і продуктивність драйвера в порівнянні з минулим роком: наприклад, в SPECviewperf® 13 medical-02 драйвер версії 19.Q1 працює до 33% швидше, ніж версії 18.Q1.

• Сертифікації ISV «нульового дня»: версія 19.Q1 випускається з більш ніж 320 додатками, сертифікованими ISV «нульового дня» для відеокарт Radeon Pro, в їх числі Autodesk 3ds Max, Autodesk Inventor, Autodesk Maya, Autodesk VRED Professional, Bentley Systems Microstation Graphisoft Archicad, SideFX Houdini, SIEMENS NX, SIEMENS Solid Edge. Що стосується попередньої версії драйвера, AMD Radeon Pro Software for Enterprise отримав на 40% більше сертифікованих програм для певних програм в порівнянні з конкурентами.

• Повна готовність до AMD Radeon Pro ReLive для VR: використовуючи клієнтську програму AMD Radeon Pro ReLive для робочих станцій на базі OpenVR, ви зможете підключити їх до відеокарт AMD Radeon VR Ready Creator. Сумісність гарантується для будь-яких оновлень обладнання, дозволяючи використовувати нові VR-шоломи (HMD (head mounted display) і контролери) з підтримкою 6DoF в міру їх появи. Функція підтримує просту установку необмеженого спектра VR-продуктів з ефектом занурення при використанні SteamVR і додатків для VR-візуалізації, таких як Unreal Studio і SOLIDWORKS eDrawings.

• Збільшення дозволу зображень з AMD Radeon Pro: дозволяє професійним програмам працювати з великою роздільною здатністю (аж до 5K) і масштабувати зображення до більш низького нативного дозволу дисплея. За рахунок цього можна створювати комплексні і деталізовані дизайни з високою якістю зображення, незалежно від реального дозволу дисплея.

• AMD Remote Workstation: робоча станція отримала оновлення і тепер підтримує віртуалізацію і потокове мовлення в додатках Citrix Virtual Apps and Desktops (раніше називалися XenApp & XenDesktop). Технологія дозволяє досягти набагато більшої щільності користувачів, ніж традиційні засоби віртуалізації робочих столів, відкриваючи додаткові можливості віддаленої роботи для професіоналів.

• Уніфікований «One Driver» для ВСІХ відеокарт AMD: версія 19.Q1 спрощує установку і забезпечує стабільність і безпеку роботи з Radeon Pro Software. Він підходить як для працівників наукової сфери, що використовують обчислювальні додатки, так і для творців графічного контенту, що працюють з мультимедійними та розважальними програмами. Все це стає можливим з появою нових відеокарт AMD Radeon, таких як Radeon VII (очікується найближчим часом).
____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі