Другий Embraer 195 поповнив парк МАУ

Другий Embraer 195 поповнив парк МАУ
У вівторок, 21 травня, авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» поповнила свій флот другим середньомагістральним вузькофюзеляжним Embraer-195. Повітряне судно отримало реєстраційний номер UR-EMF та стало 7-м літаком бренду Embraer у парку МАУ.

Літак ємністю 116 крісел має традиційну двокласну компоновку салону – кабіни бізнес та економічного класу. Для пасажирів середньомагістральних та внутрішніх рейсів авіакомпанії доступні також переваги продукту преміум-економічного класу. Повітряне судно буде експлуатуватися на близькомагістральних та регіональних маршрутах мережі МАУ. Виконання перших комерційних рейсів літак розпочне 27 травня поточного року.

«Другий Embraer-195 поповнив парк авіакомпанії МАУ в поточному році. Результати двох місяців роботи першого повітряного судна Embraer-195, що надійшов до парку МАУ у середині березня, підтвердили ефективність роботи літаків цього типу на близькомагістральних і внутрішніх маршрутах МАУ, – зазначила директор з комунікацій МАУ Євгенія Сацька. – На жаль, затримка поставки трьох літаків Boeing-737 MAX через незалежні від авіакомпанії причини змусила нас переглянути та оптимізувати розклад – деякі рейси були скасовані, на низці маршрутів зменшилася частотність. Поставка чергового літака надасть авіакомпанії можливість дотримуватися заявленого розкладу та забезпечити пасажирам комфортні й пунктуальні перельоти».
___________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі