ДТЕК переміг у двох номінаціях рейтингу якості управління корпоративною репутацією «Репутаційні АКТИВісти»

ДТЕК переміг у двох номінаціях рейтингу якості управління корпоративною репутацією «Репутаційні АКТИВісти»
5 березня на церемонії нагородження переможців VI Національного рейтингу якості управління корпоративною репутацією «Репутаційні АКТИВісти» ДТЕК отримав нагороди за перші місця одразу в двох номінаціях: ПЕК – генерація електроенергії і ПЕК – видобуток нафти, газу і вугілля. ДТЕК третій рік поспіль займає лідируючі позиції в рейтингу.

Рейтинг якості управління корпоративною репутацією «Репутаційні АКТИВістів» був задуманий як спосіб висловити суспільне визнання компаніям, які досягли високих результатів у цій сфері. Він складається на підставі оцінки діяльності номінантів незалежними експертами за такими критеріями, як репутаційна стабільність, іміджевий капітал і КСВ, медійна активність, інноваційний підхід, якість антикризових комунікацій. У цьому році для участі в рейтингуванні було відібрано понад 700 компаній з 40 галузей, які оцінювали понад 100 експертів.

Олександр Шевельов, керівник відділу комунікацій ДТЕК Нафтогаз зазначив, що висока оцінка в управлінні репутацією – заслуга всього колективу компанії. «На корпоративну репутацію впливає безліч факторів. Це економічна ефективність, впровадження інновацій, відповідальний підхід до виробництва, дотримання екологічних норм, реалізація соціальних проєктів в регіонах присутності, створення гідних умов праці. Ми досягаємо цих цілей завдяки залученню кожного співробітника. І ці фактори не тільки створюють міцну репутацію компанії, але і стають запорукою успіху нашого бізнесу».

«Ми дуже раді, що нашу компанію оцінили незалежні експерти в рейтингу «Репутаційні АКТИВісти-2020», – прокоментував нагородження Віктор Зінченко, керівник департаменту корпоративних комунікацій ДТЕК Енерго. - З самого початку своєї діяльності ДТЕК дотримується принципів партнерства з суспільством і державою. Ми розуміємо, що великі проєкти успішно реалізуються у відносинах довіри, і це дає поштовх до розвитку міст і регіонів, в яких працюють наші підприємства, а значить і в цілому країни. Понад $ 10 млрд ДТЕК інвестував у проєкти енергетики та сталого розвитку. Ми віримо, що правильне управління репутацією допомагає бізнесу відповідати на найскладніші виклики сучасності і переживати непрості часи».
___________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі