ДТЕК Запорізька ТЕС виходить з ізольованого режиму роботи

ДТЕК Запорізька ТЕС виходить з ізольованого режиму роботи
За рішенням уряду з 11 травня в Україні ослаблений карантин. У зв'язку з цим в ДТЕК Енерго прийнято рішення завершити спеціальний режим роботи семи з дев'яти своїх електростанцій. У тому числі і на Запорізькій ТЕС. Тут більше 280 енергетиків працювали в умовах повної ізоляції з 20 березня. У цей період для енергосистеми країни Запорізька ТЕС виробила 481 млн кВтг електроенергії. Це забезпечило безперебійне тепло- і енергопостачання українців під час карантину і дозволило не допустити поширення інфекції на підприємстві.

Епідеміологічна ситуація в регіонах роботи ТЕС ДТЕК Енерго поліпшується. У зв'язку з цим близько 2000 енергетиків шести ТЕС компанії і однієї ТЕЦ з 12 травня вийшли з режиму суворої ізоляції. Серед них і ДТЕК Запорізька ТЕС.

«Більше 50 днів енергетики ДТЕК Запорізької ТЕС працювали в умовах повної ізоляції. Весь цей період люди жили, відпочивали і працювали на території ТЕС. Було не просто для всіх нас. Але ми впоралися. Практика показала, що ми прийняли правильне рішення - жоден наш співробітник не захворів. А підприємство за цей період карантину справило для українського споживача майже півмільйона кіловат-годин електроенергії. Це світло і тепло в будинках для наших близьких. І я вдячний кожному співробітнику Запорізької ТЕС за відповідальність та відданість своїй професії », - говорить директор ДТЕК Запорізької ТЕС Сергій Шовгеля.

Незважаючи на вихід з ізоляції, на всіх підприємствах ДТЕК Енерго триває строгий контроль за станом здоров'я співробітників підприємств з дотриманням всіх рекомендованих МОЗ карантинних заходів.

На територіях ТЕС введено нові правила безпеки. Всім співробітникам енергетичних підприємств необхідно використовувати додаткові засоби індивідуального захисту: рукавички, маски або лицьові щитки. До закінчення карантину компанія організовує візуальний контроль і вимірювання температури на прохідних і на робочих місцях. Триває посилений режим прибирання та дезінфекції приміщень і транспортних засобів, постійно чергують лікарі та медичний персонал. Компанія регулярно інформує співробітників про правила особистої гігієни та інших запобіжних заходів.

У ДТЕК Енерго уважно стежать за розвитком подій і коректують роботу відповідно до вимог влади, рекомендаціями Міністерства охорони здоров'я України та Всесвітньої організації охорони здоров'я.

___________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі