ДУТ першим включив «Піаритись не можна зупинитись» в свій навчальний план

ДУТ першим включив «Піаритись не можна зупинитись» в свій навчальний план
Дворіччя роботи веб-ресурсу Deadline.com.ua, який об’єднує журналістів, пресслужби та експертів України, співпадає із друкованим тиражуванням першого з трьох твору про роботу медіапростору України та PR-комунікації.
Інформаційне забезпечення освітньої компоненти Державного Університету Телекомунікацій відтепер супроводжує твір «Піаритись не можна зупинись» авторки Олександри Стельмахової з м.Дніпра. Нова програма вже оприлюднена на сайті університету.


Про це повідомляє прес-служба Deadline.com.ua.

Відомий заклад цього року оновив освітньо-професійні програми «Документознавство та інформаційна діяльність», «Інформаційна аналітика та зв’язки з громадськістю», включивши фаховий твір вітчизняного виробництва про випереджання інформаційних криз та роботу з пресою. Здебільшого «Піаритись не можна зупинись» вчить як будь-якому фахівцю потрапляти у ЗМІ безкоштовно, як розуміти журналіста, створюючи небанальні цікаві тексти та водночас підвищувати імідж держави.

Твір прагне передавати уміння редагувати інформацію, пояснює як добирати заголовок до статті, писати анотації та PR-тексти різних жанрів, уникати плагіату.

Для довідки:

Державний Університет Телекомунікацій є провідним багатопрофільним вищим навчальним закладом освіти в галузі зв`язку. Університет має IV рівень акредитації, здійснює підготовку фахівців з вищою освітою для надання якісної освіти різних освітньо-кваліфікаційних рівнів (бакалавр, спеціаліст, магістр).

У маркетингу Олександра Стельмахова понад 15 років. Співпрацює з великими компаніями в різних областях діяльності FMCG, Retail, HoReCa, E-commerce. Одним з відомих кейсів Олександри є веб-ресурс Deadline.com.ua -- перша професійна медіа-платформа для експертів і журналістів в Україні. Це безкоштовний для ЗМІ, сучасний сервіс для підтримки користувачів, просуванням термінових запитів від ЗМІ з метою швидше отримати якісні відповіді, внутрішнім чатом для прямого спілкування ньюсмейкерів і журналістів. Експертів можна знайти не лише по галузі, а й по місту і навіть за ступенем активності і успішності на платформі. На кінець 2019 року сайт має пул близько 1500 українських кореспондентів. За два роки ресурс передав 2000 коментарів у пресу від експертів.
_____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі