Два нових канали стали доступні абонентам ВОЛЯ

Два нових канали стали доступні абонентам ВОЛЯ
ВОЛЯ поповнила своє телевізійне портфоліо ще двома новими тематичними каналами - "Кус-Кус" та «36,6 TV». Адже надання різноманітного та якісного контенту - передумова лояльності абонентів компанії.

З лютого компанія запропонувала абонентам два нових українських телеканали. Вони включені у пакети цифрового та інтерактивного телебачення, починаючи з «Оптимального» та вище.

Тематичний телеканал «Кус-Кус» - це 24/7 нон-стоп кулінарних програм у будь-який час і без реклами. Канал орієнтується на сімейну аудиторію та має на меті популяризацію культури приготування та споживання їжі. Зміст каналу враховує інтереси всіх членів родини і буде цікавим як гурманам і прихильникам вишуканих страв, так і любителям звичайної кухні та простих рецептів. Фокус каналу на тематиці здорового харчування в умовах сучасного ритму життя. На «Кус-кус» транслюються різноманітні програми «Божественно смачно», «Вегано-хулігано», «Хелсі фуд», «Смачно та просто», авторські програми Євгенія Клопотенка, Валерія Созановського та інших відомих кулінарів.

Пізнавальний канал про здоровий спосіб життя та позитивне мислення - «36,6 TV». На каналі багато мотивуючого контенту, який підштовхне змінити життя на краще. Зіркові гості та кваліфіковані спеціалісти дають відповіді на усі актуальні питання щодо здорового способу життя. Харчування, спорт, медицина та психологія — тільки перевірені наукою рекомендації. У програмній сітці телеканалу «36,6 TV» є усе — від ранкової зарядки, корисного сніданку та порад щодо виховання дітей, до сексу та рекомендацій щодо збереження гармонійних стосунків з партнером та, головне, із собою!

Шановні абоненти, звертаємо вашу увагу на такий технічний момент: обидва канали ведуть трансляцію у форматі MPEG4. Тож для їх перегляду рекомендується використовувати обладнання з підтримкою формату HD, це може бути HD тюнер, ОТТ тюнер, САМ модуль.

Інформуємо також про зміни назв каналів: «Maxxi-TV» перейменовано у «Наш», а «ЕСКУЛАП» тепер має назву «Україна 24».

У місті Краматорську в пакетах аналогового телебачення відключено канал «Донеччина ТБ» через закінчення дії договору із правовласником.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі