Дзвінки на міські номери від 5 до 16 копійок за хвилину: нова пропозиція Київстар

Дзвінки на міські номери від 5 до 16 копійок за хвилину: нова пропозиція Київстар
Абоненти національного телеком-оператора Київстар зможуть дзвонити на номери фіксованого зв'язку за вигіднішими тарифами.

Так, з 4 травня 2017 р. у тарифних планах «Комфорт», «Комфорт+» і «Ультра Комфорт» встановлюється нова ціна хвилини на номери міських телефонів: від 0,05 до 0,16 грн. Щодня абонентам вказаних тарифних планів надаватимуться 30 хвилин для таких дзвінків.

Окрім вигідної ціни на дзвінки в фіксовані мережі, в кожному тарифному плані оновленої лінійки з'явилося чимало додаткових переваг: збільшено кількість мегабайтів інтернету, а також хвилин і SMS на номери Київстар.

Так, у тарифному плані «Комфорт» дзвінки на міські номери в рамках щоденного пакету хвилин коштують 16 копійок. Окрім того, клієнтам щодня надаються 100 хвилин дзвінків і 20 SMS на номери Київстар, а також 50 МБ дата-трафіку. У тарифі «Комфорт+» хвилина дзвінка в рамках щоденного пакету обійдеться абоненту в 11 копійок. Також до тарифу включені 200 хвилин дзвінків і 15 SMS на номери Київстар та 50 МБ дата-трафіку щодня. У тарифі «Ультра Комфорт» вартість дзвінків на міські номери становить всього 5 копійок за хвилину, також клієнти отримують 200 хвилин дзвінків і 25 SMS на номери Київстар та 50 МБ дата-трафіку. Щоденна абонентна плата в залежності від обраного тарифного плану – від 1,97 до 3,19 грн.

Важливо, що скористатися поліпшеними тарифними планами можуть як нові, так і наявні абоненти Київстар. Для переходу на оновлені тарифи необхідно зателефонувати на номер 477*1 або оформити заявку на сайті чи в системі «Мій Київстар».

Також нагадаємо, що для клієнтів, які часто телефонують на номери фіксованого зв'язку, але хочуть обслуговуватися без зміни тарифного плану, є можливість замовляти пакети хвилин за потреби. Наприклад, «30 хвилин на міські номери» (ціна хвилини 0,35 грн), «10 хвилин на міські номери» (ціна хвилини 0,50 грн) або «5 хвилин на міські номери (ціна хвилини 0,60 грн).

«Ми проаналізували, в яких обсягах наші абоненти використовують голосовий трафік, і запропонували лінійку оптимальних тарифів, які враховують потреби як у фіксованому, так і в мобільному зв'язку. Крім того, ми забезпечили клієнтам альтернативні можливості: вони можуть підключати як тарифний план, так і додаткові опції, що дозволяють зменшити вартість дзвінків на міські телефони», – коментує Павло Даніман, в.о. директора з маркетингу Київстар.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі