ЄБРР та Швеція розпочинають кампанію з інформування громадськості в рамках проекту поводження з твердими відходами у Львові

ЄБРР та Швеція розпочинають кампанію з інформування громадськості в рамках проекту поводження з твердими відходами у Львові
З метою підтримки великого екологічного проекту у найбільшому західноукраїнському місті – Львові – ЄБРР та уряд Швеції розпочали кампанію задля інформування населення та формування громадської думки.

Мешканці Львова та зацікавлені сторони по всій Україні зможуть отримати своєчасну та детальну інформацію про даний проект. В інформаційній кампанії будуть використовуватися спеціалізовані інтернет-ресурси, а також включатимуться публічні заходи, організовані ЄБРР за підтримки уряду Швеції. Трирічна інформаційна кампанія була розроблена для поширення важливих фактів, цифр та висновків, пов’язаних із реалізацією проекту.

У червні 2018 року ЄБРР запровадив пакет фінансування на суму до 35 мільйонів євро разом з додатковими внесками від Східноєвропейського партнерства з питань енергоефективності та екології (E5P), найбільший внесок в який робить Європейський Союз (ЄС) та Фонд чистих технологій (CTF), який діє від імені Кліматичних інвестиційних фондів.

Кошти будуть використані на підтримку рекультивації Грибовицького сміттєзвалища та будівництва у Львові заводу з механічно-біологічної обробки твердих побутових відходів. Місто також буде запроваджувати кращий досвід рециклінгу та поводження з відходами.

Полігон – це перший проект, реалізований в контексті Національної стратегії управління твердими відходами України, а також перший проект в Україні в рамках програми ЄБРР «Зелені міста», який пропонує комплексну бізнес-модель для зеленого розвитку міст, поєднуючи стратегічне планування з інвестиціями та пов'язану з ними технічну допомогу.
ЄБРР є найбільшим міжнародним фінансовим інвестором в Україні. З початку своєї діяльності в країні в 1993 році Банк профінансував 445 проектів на загальну суму в майже 14,6 млрд євро.
_____________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі