EDIN про ЕТТН на Logistics Innovation Forum 2020

EDIN про ЕТТН на Logistics Innovation Forum 2020
Провайдер електронного документообігу EDIN виступив з доповіддю на Logistics Innovation Forum 2020, який відбувся 26 лютого у місті Києві в приміщенні Прем'єр Готелю Рудь. Організатором заходу виступила компанія “Бізнес Самміт”, яка розвиває напрямок ділових заходів в ключових галузях економіки, запрошуючи до діалогу професійну еліту – найбільш авторитетних бізнес-менеджерів, управлінців, аналітиків ринку, провідних експертів і практиків своєї справи.

Форум лідерів галузі – учасників ринку транспортної та складської логістики проходить щорічно на старті ділового сезону, в період планування і укладання річних контрактів з метою бути на крок попереду на ринку, отримати конкурентну перевагу, вирішити накопичені операційні питання, оптимізувати логістичні процеси і знизити витрати на транспорт і склад, підвищити якість і швидкість доставки товарів.

З актуальним кейсом про сучасні рішення для впровадження ЕТТН виступив Євгеній Тромбола, Директор департаменту з впровадження інноваційних рішень EDIN. В рамках доповіді спікер зачепив законодавчі передумови в необхідності виникнення електронної ТТН, представив сервіс застосування від EDIN, озвучив вигоди від впровадження технології.

Форум надав оптимальні рішення і практичні рекомендації для комплексної оптимізації логістичних, транспортних та складських витрат, кращі інновації для ринку, комплексні пропозиції від логістичних, 3PL і складських операторів, транспортних компаній, національних і міжнародних перевізників, рішення для автоматизації бізнес-процесів, підвищення рентабельності компанії і ефективності управління, контролю і обліку.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі