ЕКО пакування: складова частина циркулярної економіки!

ЕКО пакування: складова частина циркулярної економіки!
Екологічність гофрокартону знайшла своє застосування у транспортній тарі для овочів, фруктів, а також ягід.

В умовах переходу Євросоюзу та України до економіки замкнутого циклу (циркулярна економіка), діяльність, яка забезпечить розумне повторне використання, відновлення або переробку витратних матеріалів та сировини, упаковка з гофрованого картону все більше знаходить своє застосування у різних господарських сферах та галузях промисловості.

Однією з важливих властивостей гофрованого картону є екологічність, тому що гофрокартон виготовляється з вторинної сировини макулатури та підлягає утилізації шляхом повторної переробки. Це його основна властивість знайшла своє застосування у транспортній тарі для овочів, фруктів, а також ягід.

ПАТ «Жидачівський целюлозно-паперовий комбінат» (ПАТ «ЖЦПК») розробив нові види транспортної тари з гофрокартону: «пінетки» і лотки для транспортування. Особливість полягає в тому, що замовник має можливість замовити індивідуальний вид, форму та дизайн лотка, які розроблять конструктори і дизайнери ПАТ «ЖЦПК». Також, під особливості продукції, виду та відстані транспортування підбираються властивості гофрокартону.

ПАТ «ЖЦПК» - підприємство повного технологічного циклу, від виробництва паперу та картону до гофрованого картону та виробів з нього!
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі