Ekol Logistics відкриває своє представництво в Словенії

Ekol Logistics відкриває своє представництво в Словенії
Реалізуючи план та стратегію одного з найбільших європейських логістичних провайдерів із власними активами, в березні 2017 року Ekol Logistics відкрив представництво в Словенії. Це п’ятнадцята країна, в якій Ekol започаткував власний офіс.

«Ekol Словенія буде надавати послуги з міжнародних та внутрішніх перевезень комплексних та комплектних вантажів. Ми плануємо відкрити перший склад в районі міста Любляни. Складські послуги будуть доступні для бондових та небондових товарів. До кінця другого року роботи Ekol в Словенії штат співробітників повинен досягти 15 чоловік», - коментує Міха Улькар, керівник Ekol Словенія.

Компанія Ekol Словенія вже пройшла процес реєстрації. Операційну діяльність вона розпочне через 1-2 місяці. Невдовзі також буде відкрито офіс та крос-доковий склад, що відповідає потребам клієнтів провайдера.

Ekol усвідомлює свою відповідальність як перед навколишнім середовищем, так і перед спільнотою. Компанія також в своїй роботі віддана принципам етики. Як власник 6 паромів (ролкерів) та оператор 48 маршрутних поїздів на тиждень Ekol хоче використовувати свої екологічно безпечні послуги для посилення своєї присутності в Європі.

«На довшу перспективу Ekol Словенія може запропонувати інтермодальні рішення в та з європейских країн. Той факт, що нова, амбіційна компанія прийшла на ринок Словенії, гарний знак для нашої економіки», - додає Міха Улькар.
Варто зазначити, що Ekol розпочав інвестувати поза Туреччиною, в Європу, в 1996 році з Ekol Німеччина, після якого були інвестиції в Румунію, Італію, Францію, Україну, Грецію та Боснію і Герцеговину. Дотримуючись цього курсу та прагнучи надавати своїм клієнтам послуги вищої якості, в 2013 році Ekol заснував Ekol Угорщину в одному з найбільш стратегічних місць на геополітичній мапі Європи. В 2014 році до транспортної мережі компанії було додано Ekol Іспанію. В 2015 році Ekol відкрився в Польщі. В минулому році Ekol прийшов на ринки Чехії, Болгарії та Ірану.

Ekol може більше ніж просто говорити про сучасні інноваційні рішення – він насправді може запропонувати їх своїм клієнтам. Це можливо завдяки власному R&D підрозділу компанії, в якому понад 120 співробітників, які працюють над 130 проектами, щоб зробити компанію та її послуги ще кращими та ефективнішими. Результати роботи цього підрозділу відрізняють Ekol від інших логістичних компаній на ринку.

Войтек Бржушка, Генеральний Менеджер Ekol Європа та член Правління, коментує: «Протягом кількох наступних місяців Ekol зберігатиме темпи росту в Чехії, Іспанії, Ірані та Румунії. Ми розгортаємо нашу стратегію, сподіваючись, що послуги Ekol допоможуть нарощувати бізнес нашим клієнтам і в Словенії. Ekol створює надихаючі та сталі цінності разом зі своїми клієнтами».



Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі