Ekol Україна тестує самонавчанні нейронні мережі

Ekol Україна тестує самонавчанні нейронні мережі
Один із провідних логістичних провайдерів Ekol Logistics запускає проект з тестування самонавчанних нейронних мереж на своїх об’єктах. Метою проекту є максимальна оптимізація складських процесів. За результатами тестування компанія планує впровадити в системі свого складського забезпечення модуль, що дозволяє прогнозувати клієнтську потребу у вхідних та вихідних замовленнях, створювати алгоритми оптимального їх розміщення в зоні зберігання та забезпечити максимальну швидкість підбору замовлень для подальшої відправки клієнту.

Фокусуючи свою увагу на інноваційних технологіях та оптимізації бізнес-процесів, Ekol Україна активно запроваджує останні технологічні розробки в своїй щоденній діяльності. У провайдера як у центральному офісі, так і в Україні є власні R&D-команди, які створюють унікальні рішення для клієнтів Ekol. Завдяки цьому компанія пропонує послуги, в реалізації яких використовуються IT-програми власної розробки такі, як Quadro, Rainbow, QuadroNet і т.п. Більш того, робота висококваліфікованих IT-спеціалістів Ekol дозволяє запропонувати ринку унікальну на сьогоднішній день можливість – проводити максимально швидку та безболючу інтеграцію систем провайдера з обліковими системами клієнта, а також значно підвищує ефективність логістичних сервісів.

Прагнучи до подальшого вдосконалення бізнес-процесів та надання послуг максимальної якості, Ekol Україна розпочинає тестування алгоритмів, в основі яких лежить принцип самонавчанних нейронних мереж. Нове рішення виводить систему складського управління (WMS) компанії на новий технологічний рівень, відкриваючи нові можливості перед клієнтами Ekol.

«Сьогодні технології рухаються вперед у своєму розвитку з неймовірною швидкістю. В нашій щоденній роботі ми намагаємось використовувати ті переваги, які надають нові IT-рішення і самі активно працюємо над їх адаптацією та вдосконаленням під потреби наших клієнтів. Самонавчанні мережі Ekol – це не фантастичне майбутнє, це можливість вже сьогодні запропонувати своїм партнерам більш швидкий та точний підбір товарів, який у результаті призводить до зменшення витрат клієнтів. Впевнені, що це рішення буде цікавим не лише нашим існуючим, але й потенційним клієнтам», - прокоментував Юрій Іць, Директор з операційної діяльності Ekol Україна.

Тестування нового модуля Ekol проводить у тісному співробітництві зі своїм клієнтом – великим українським дистрибутором «СавСервіс». «Працюючи в FMCG-секторі 25 років, ми чудово розуміємо, наскільки важлива в мережі постачання швидкість та точність. Саме тому ми вирішили взяти участь у тестуванні нового технологічного рішення від нашого стратегічного партнера Ekol Logistics. Завдяки позитивному досвіду співробітництва та професіоналізму нашого логістичного провайдера, навіть на такому ранньому етапі ми можемо підтвердити, що нам цікаве повноцінне впровадження цього продукта для обслуговування наших потреб», - пояснив Руслан Шептицький, Директор з логістики ДП «СавСервіс».

Повноцінний запуск нового рішення Ekol Україна планує на початок осені.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі