Екологічний фототур Panasonic і Jaguar нагадав про красоту Землі та розумне споживання

Екологічний фототур Panasonic і Jaguar нагадав про красоту Землі та розумне споживання
[b]Три команди професійних фотографів на повністю електричних кросоверах JAGUAR I-PACE відвідали наймальовничіші куточки Європи, прагнучі закарбувати красу оточуючого світу[/b]. Організатором цього благодійного фототуру виступив японський технологічний гігант Panasonic за підтримки бренду JAGUAR. Співробітництво компаній має довгу історію, зокрема Panasonic є офіційним титульним спонсором команди Jaguar Racing Formula E. А теперішній проект повинен привернути увагу до проблем оточуючого середовища та закликати всіх «перезарядити» (за девізом «RECHARGE» – англ. «перезаряджання») своє ставлення, спосіб життя та мислення у бік розумного споживання та збереження багатства Землі. У Європі та Росії також була представлена лімітована серія Ni-Mh акумуляторів Panasonic - eneloop earth, присвячена цьому проекту.

Протягом місяця три «фотокоманди» (по два учасника у кожній) відвідали найживописніші куточки північної, центральної та південної Європи, фотографуючи, та публікуючи світлини на сайті www.journey.eneloop.com та у соціальних мережах проекту. Шанувальники могли голосувати за найкращі знімки «вподобайками», кожна з яких прирівнювалсь до 1 євро. Загалом учасники розділили призовий фонд у розмірі 21 000 євро – цю суму компанія Panasonic зобов’язалась пожертвувати недержавним благодійним організаціям, які уособлювали у собі «фотодуети». Це Rainforest Trust, який підтримує захисників тропічних лісів та їх мешканців; Aktionsgemeinschaft Artenschutz, який займається збереженням зникаючих видів тварин та рослин, та African Conservation Foundation, який орієнтовано на захист африканської дикої природи.

Для пересування за маршрутом команди використовували екологічні транспортні засоби - перший електричний кросовер Jaguar I-PACE. Стратегія Destination Zero, за якою компанія Jaguar Land Rover прагне зробити планету безпечнішою, а оточуюче середовище екологічнішим, співзвучна загальному задуму проекту «RECHARGE». Jaguar, як і Panasonic, активно інвестує у розробку технологій, що дозволяють зменшити негативний вплив на оточуюче середовище та скоротити шкідливі викиди у атмосферу, зберігши при цьому передові технічні характеристики та бездоганний дизайн своїх автомобілів, що і продемонстрував Jaguar I-PACE.

Panasonic вже багато років привертає увагу до питань екології, випускаючи різнокольорові лімітовані серії акумуляторів. Цьогорічні «лімітки» eneloop earth розфарбували у відтінки зеленого, бежевого та коричневого - природні кольори Землі. Акумулятори можна перезаряджати до 2 100 разів без втрати ємності , що відповідає задуму «RECHARGE». Акумулятори eneloop поставляються вже зарядженими за допомогою сонячних електростанцій та зберігають до 70% заряду протягом 10 років зберігання , являючи собою розумну та екологічну заміну звичайним батарейкам.
____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі