Екшн-камера DJI Osmo готова зняти будь-які пригоди з приголомшливою деталізацією 4K

Екшн-камера DJI Osmo готова зняти будь-які пригоди з приголомшливою деталізацією 4K
Компанія DJI, світовий лідер у секторі цивільних безпілотних літальних апаратів та таворчих технологій для камер, спираючись на свій великий досвід у зйомці стабілізованого відео, відкриває для себе новий напрям з Osmo Action.

Ця камера використовує безпрецедентний досвід DJI у отриманні плавного та стабільного відео у найжорстокіших умовах. Osmo Action вирізняється не тільки складною начинкою, а й міцною конструкцією, що дозволяє відкрити свій творчий потенціал як професіоналам, так і шукачам пригод.

Міцна конструкція та інтуїтивно зрозумілий дизайн

Компакта, але міцна конструкція робить Osmo Action ідеальною камерою для пригод. Розроблена для того щоб з легкістю витримувати екстремальні умови, Osmo Action пилонепроникна, ударостійка, водонепроникна та здатна працювати за температур нижче нуля. Osmo Action оснащено двома кольоровими екранами - спереду та ззаду. Це є унікальною особливістю дизайну, яка дозволяє створювати більш складні сценічні композиції навіть під час руху. Задній 2,25-дюймовий сенсорний екран має олеофобне покриття. А 1,4-дюймовий передній екран робить відеоблогінг та зйомку селфі простіше ніж будь-коли. З максимальною яскравістю обох екранів на рівні 750 ніт, Osmo Action готовий до використання у умовах складного освітлення, навіть під прямим сонячним світлом.

Інтерактивний користувацький інтерфейс Osmo Action, Action OS, поєднує у собі ергономіку та функціональність, зручність елементів керування з гнучкістю їх налаштувань . Ввімкнення, старт запису і миттєва зміна режиму зйомки відео чи фото у три кроки - все це доступно за допомогою усього лише трьох кнопок. Не згайте жодного моменту, завдяки технології SnapShot, яка дозволяє Osmo Action увімкнутися та почати запис менше ніж за дві секунди після однократного натискання кнопки спуску.

Провідні технології та виняткова якість зображення

1/2,3-дюймовий сенсор здатен знімати 12-мегапіксельні фото та 4K-відео з швидкістю до 60 кадрів у секунду, формуючи приголомшливо деталізований 100 Мбіт/с відеопотік. Трьохелементна конструкція об’єктиву з використанням асферичної лінзи, дозволяє отримувати відео з малим рівнем викривлення та зменшує ефекти деформації перспективи. Захисне скло вкрито двома шарами олеофобного покриття, що забезпечує його чистоту під час використання. Також скло має антиблікове покриття, що зменшує небажані ефекти від перевідбиття у лінзах і відкриває більше можливостей для зйомки за яскравого освітлення.

Застосувавши більш ніж десятирічний досвід у створенні трьохосьових стабілізаторів, DJI обладнала Osmo Action фірмовою технологією електронної стабілізації зображення (EIS) RockSteady. Високопродуктивний алгоритм стабілізації дозволяє отримувати гладке, стабільне, високоякісне відео, навіть якщо запис ведеться у 4К ражимі з самтотою 60 кадрів у секунду. Окрім цього, Osmo Action може знімати відео з розширеним динамічним діапазоном (HDR) у 4К режимі та частотою 30 кадрів у секунду, додаючи ще три стопа до наявного динамічного діапазону. Цей режим дозволяє отримувати гладкі та природні переходи між освітленими та темними ділянками зображення, а також зберігати деталізацію за складних умов освітлення. Osmo Action обладнано з’ємною батареєю що забезпечує до 93 хвилин зйомки у режимі 4K та 30 к/с з активованим RockSteady, і до 135 хвилин у режимі 1080p та 30 к/с з вимкненою стабілізацією. Здвоєні мікрофони дозволяють скористатися перевагами голосового керування Osmo Action, а вбудований динамік - з комфортом переглянути відзняті відео.

Творчі, інтелектуальні функції

Як провідний продукт у лінійці камер DJI, Osmo Action пропонує велику кількість вбудованих креативних функцій, які можна активувати у кілька касань. Під час запису можна обирати проміж:

• Slo-mo: 8х уповільнення з роздільною здатністю 1080p та частотою 240 кадрів у секунду чи 4х уповільнення з роздільною здатністю 1080p та частотою 120 кадрів у секунду. Ці режими дозволяють створювати візуально привабливі ефекти під час зйомки насичених дією сцен.
• Timelapse: якщо ви хочете перетворити хвилини в секунди, то Timelapse (інтервальна зйомка) це ідеальний вибір. Цей режим дозволяє отримати ефект світу що живе у прискореному ритмі.
• Користувацькі налаштування експозиції: знімайте зірки з ручними або напів автоматичними налаштуваннями, які дозволяють встановити затримку до 120 секунд - ідеальний режим для зйомки нічного неба.

Розкрийте увесь потенціал Osmo Action

Щоб збільшити функціональність Osmo Action, ви можете скористатися новим застосунком DJI Mimo та підключити камеру до вашого мобільного пристрою через Wi-Fi чи Bluetooth. Додаткові можливості включають перегляд відео-потоку, декілька тем для історій, швидке редагування безпосередньо у додатку та багато інших функцій. Екосистема додаткових аксесуарів також дозволяє збільшити можливості Osmo Action:

• Camera Frame Kit: постачається разом з Osmo Action. Camera Frame Kit забезпечує додатковий захист пристрою та універсальне кріплення для допоміжних аксесуарів, при цьому він не заважає слідкувати за індикаторами роботи камери.
• Клейові кріплення: дозволяють закріпити Osmo Action як на пласких, так і на вигнутих поверхнях. Розмістіть камеру на скейтборді, байку, шоломі або будь-якому іншому предметі, щоб якнайкраще передати динаміку руху. До комплекту входять кріплення як для пласких, так і для вигнутих поверхонь.
• Водонепроникний чохол: захистить камеру при зануренні на глибину більш ніж 60 метрів, гарантуючи при цьому отримання максимально чистого зображення завдяки використанню надміцного скла.
• 3.5 мм адаптер: надає можливість підключення зовнішнього мікрофону для професійного запису звуку.
• Селфі палка: дає можливість знімати під незвичними кутами. Аксесуар обладнано поворотним тримачем для телефону та ¼-дюймовим гвинтовим адаптером.
• Плавуча ручка: комфортне руків’я для Osmo Action, яке утримає камеру на поверхні при зйомці у воді.
• Фільтри: Osmo Action постачається з нейтральним (ND), поляризаційним, та підводним фільтрами. ND фільтри (ND4, ND8, ND16 и ND32) будуть актуальні для зменшення освітленості за різних умов, тоді як поляризаційний фільтр зменшить відблиски світла та збільшить насиченість кольорів. Помаранчевий фільтр для морської води та рожевий для прісної, відновлять природні кольорит під час зйомки під водою.
• Зарядний хаб: дозволяє одночасно заряджати до трьох батарей, відновлюючи їх місткість усього лише за 130 хвилин.

Ціна та доступність

Роздрібна ціна Osmo Action становить €379, а продаж на store.dji.com розпочнеться відразу після анонсу 15 Травня. У авторизованих дилерів вона з’явиться з 22 Травня. Поставка в Україну Osmo Action очікується в останній декаді травня, попередні замовлення вже доступні в офіційному магазині FlyTechnology.
_______________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі