Експорт українських кондитерських виробів втричі більший від імпорту

Експорт українських кондитерських виробів втричі більший від імпорту
Протягом першого півріччя 2020 року Україна експортувала кондитерську продукцію з цукру на суму 75,3 млн дол. США, що на 3,5% вище показника аналогічного періоду 2019 року. При цьому Україна експортує цукрові кондитерські вироби втричі більше, ніж імпортує з інших країн. Про це повідомляє Офіс з Просування Експорту з посиланням на дані Державної митної служби України

Економічна криза від COVID-19, спричинила суттєві зміни у реалізації та споживанні цукерок й іншої кондитерської продукції з цукру.

Оскільки доходи населення та витрати на купівлю харчових продуктів зменшились, споживачі почали орієнтуватись на більш доступні за ціною продукти та бренди, або ж на менші обсяги та дешевше упакування.

Також пандемія підштовхнула населення ретельніше ставитись до питань здоров’я й емоційного благополуччя, та привернула увагу споживачів до продукції з вмістом вітамінів, мікроелементів, екстрактів рослин та інших інгредієнтів, що впливають на покращення самопочуття, підвищують енергію та працездатність.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі