Енергодар приєднався до проекту "Давай, грай!": тепер діти без обмежень можуть займатися футболом

Енергодар приєднався до проекту
Енергодар приєднався до великої футбольної сім'ї клубу "Шахтар". Місто стало четвертим в Запорізькій області і 34-м в Україні, де стартувала соціальна ініціатива "Давай, грай!". Це партнерський проект ДТЭК і легендарного футбольного клубу "Шахтар". Його мета - розвивати, популяризувати і підтримувати аматорський дитячий футбол.

Юні енергодарці зможуть безкоштовно займатися футболом: в зимовий період - в спортзалі школи №1, в теплу пору року - на футбольному майданчику, будівництво якого зараз завершується. Діти забезпечені необхідною футбольною амуніцією і спортивним інвентарем. "Давай, грай!" - це спорт для усіх. У проект запрошуються і дівчатка, і хлопчики у віці від 7 до 12 років. Тут дітям забезпечують дбайливе і небайдуже відношення тренерів, яке важливіше за перемоги і досягнення. Під час тренувань діти вчаться працювати в команді, допомагати один одному, поважати суперника, бути ініціативними і відповідальними.

Директор ДТЭК Запорізької ТЭС Сергій Шовгеля:"Спорт - прекрасна можливість для зміцнення здоров'я. А ще це шанс проявити себе і відчути справжній азарт і емоції великого футболу. Компанія і далі розвиватиме проект. Бажаю успіхів і перемог нашим юним футболістам".

Учасник проекту Ваня Підгорний: "У мене дуже святковий настрій. Круто, що тепер у нас з'явилася можливість займатися футболом. Ще і поряд з нашою школою, будинком. Ми з папою часто тренуємося. Хоча раніше для цього нам треба було йти аж в парк! А ще дивимося усі матчі улюбленої команди! У папи є навіть автографи відомих футболістів. Я теж хочу стати популярним. Хочу скоріше почати тренуватися по-дорослому"!

Ярослав Скидан, тренер-селекціонер ФК "Шахтар": "Масовий аматорський футбол - основа професійного. Завдяки "Давай, грай!" хлопчики і дівчатка можуть грати у футбол і не лише розвивати свої таланти, але і отримувати задоволення на зайнятті. А це найголовніше".

Про проект "Давай, грай"Хлопчики і дівчатка від 7 до 12 років безкоштовно займаються футболом з тренерами на 66 майданчиках в 33 містах України. Для юних футболістів ФКА Шахтар організовує регулярні змагання, для їх тренерів - професійну підготовку, стажування і майстер-класи з європейськими фахівцями. Всього до 2019 року в проект залучені близько 4 500 дітей.
___________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі