Ericsson має намір придбати бізнес компанії Kathrein

Ericsson має намір придбати бізнес компанії Kathrein
Ericsson має намір придбати підрозділ компанії Kathrein, що займається розробкою антен і фільтрів, щоб прискорити впровадження технологій 5G по всьому світу.

Для мереж 5G необхідні поліпшені антени, що здатні забезпечити високу продуктивність, пропускну здатність і зону покриття. Продукти Kathrein стануть важливим доповненням до портфеля рішень Ericsson Radio System і розширять компетенції Ericsson в області антенних технологій та фільтрів.

Близько 4000 фахівців Kathrein в області R&D, виробництва і продажів перейдуть на роботу в Ericsson. Угода буде закрита в третьому кварталі 2019 року. Згідно з попередньою оцінкою, за вирахуванням закупівель з боку Ericsson, неаудований дохід підрозділу в 2018 році склав приблизно 279 млн євро. Штаб-квартира Kathrein розташована в Німеччині, у місті Розенхайм. Компанія заснована в 1919 році і є світовим лідером в області виробництва антен і фільтрів для мереж зв'язку.

Ericsson закуповує виробниче обладнання Kathrein протягом тривалого часу. Інтерес до покупки частини бізнесу компанії пов'язаний зі зростаючою важливістю антен в умовах швидкого розвитку технологій 5G. Оператори розгортають мережі у все більшій кількості різних частотних діапазонів, а кількість технологій, що застосовуються, постійно збільшується. Для якісної роботи послуг мобільного зв'язку потрібно консолідувати обладнання для передачі даних і антени. Так можна досягти зростання продуктивності мереж і оптимізувати використання простору на майданчиках для розміщення обладнання.
_________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі