Ericsson представляє нові рішення для мереж 5G

Ericsson представляє нові рішення для мереж 5G
Компанія Ericsson (NASDAQ: ERIC) представила чотири нові рішення для мереж 5G, використання яких поліпшить користувальницький досвід, спростить мережеву інфраструктуру, зменшить витрати операторів, а також прискорить і автоматизує запуск нових послуг.

Нові рішення - дворежимне ядро мережі 5G (Dual mode 5G Core) із вбудованими програмними пробами, передінтегроване рішення Ericsson Expert Analytics, хмарна інфраструктура Ericsson Cloud Native Infrastructure, а також Ericsson Communication Accelerator, що прискорює розгортання послуг зв'язку для корпоративного сегмента.

Усі нові продукти доповнюють і розширюють можливості платформи Ericsson для розгортання мереж п'ятого покоління - 5G platform. 5G-платформа Ericsson - це повний портфель рішень, необхідних для плавної еволюції мережі і розгортання послуг 5G. Впродовж розвитку технологій 5G необхідно забезпечувати підтримку багатьох різних послуг і передачу великих обсягів трафіку в мобільній мережі - для цього необхідно застосовувати технології автоматизації і машинного навчання. Нові передові рішення Ericsson відповідають всім майбутнім вимогам і формують інтелектуальний підхід до ведення бізнесу.

Спільне використання Communication Accelerator з повністю автоматизованим хмарним рішенням eSIM розширює можливості для операторів, пропонуючи інструменти щодо підвищення прибутковості бізнесу і поліпшенню користувацького досвіду.

За даними звіту Ericsson, користувачі цікавляться послугами eSIM - 94% опитаних ConsumerLab готові доплачувати за можливість підключати кілька пристроїв до свого тарифного плану, а 86% респондентів розраховують на появу пропозицій, що дозволяють оцінити можливості нових послуг перед їх підключенням.
____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі