Ericsson розгорне 5G-мережу для датського оператора TDC

Ericsson розгорне 5G-мережу для датського оператора TDC
Ericsson (NASDAQ: ERIC) розгорне комерційну мережу 5G для датського оператора TDC, а також протягом п'яти років буде надавати компанії послуги з технічного обслуговування і підтримки (Managed Services) з використанням рішення Ericsson Operations Engine на базі технологій штучного інтелекту.

Компанії мають намір застосовувати новітні розробки для розвитку проекту «Цифрова Данія» (Digital Denmark), у якому бере участь TDC і завдяки якому рядові користувачі і компанії отримають доступ до послуг на базі технологій 5G і IoT. За допомогою найновіших рішень Ericsson Radio System Ericsson проведе повну модернізацію мережі радіодоступу. Апгрейд опорної мережі TDC буде здійснений за рахунок впровадження дворежимного ядра 5G Cloud Core. 5G-мережа працюватиме на базі 5G-платформи Ericsson 5G Platform.

Впровадження апаратних і програмних продуктів 5G NR почнеться у 2019 році відповідно до умов ліцензії TDC на використання частот 5G. Обрані абоненти зможуть почати користуватися послугами 5G з середини 2019 року в рамках програми тестування, а комерційна експлуатація 5G-мережі почнеться в жовтні, коли оператору буде доступний необхідний ліцензований частотний ресурс. До кінця 2020 року TDC планує створити 5G-покриття на території всієї Данії.

У рамках партнерства з TDC Ericsson також буде відповідати за модернізацію діючої мережі 4G LTE. При цьому 100 співробітників TDC перейдуть в Ericsson.
__________________________
______________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі