Федерація роботодавців України просить бізнес-спільноту України надати свою оцінку умовам ведення бізнесу

Федерація роботодавців України просить бізнес-спільноту України надати свою оцінку умовам ведення бізнесу
Триває опитування представників бізнес спільноти України (власників компаній та керівників підприємств), що представляють різні галузі промисловості, яке проводить Аналітичний центр економіко-правових досліджень та прогнозування і Центр опитування та рейтингування Федерації роботодавців України.

"Розуміємо, що сьогодні мало хто з представників бізнесу може похвалитися тим, що криза не вплинула на його компанію та співробітників. Водночас конкретні цифри та тенденції дадуть нам можливість ефективніше представляти та захищати ваші інтереси", - йдеться в повідомленні.

Завдання, яки Федерація роботодавців України ставить перед собою:

1. Визначити ключову проблематику, з якою наразі стикається бізнес у щоденній роботі;

2. Здійснити поточну оцінку впевненості українського бізнесу (зокрема щодо можливості збереження наявних та створення нових робочих місць);

3. Формування рекомендацій для Уряду, Парламенту та Президента України з метою підвищення впевненості бізнесу у завтрашньому дні та покращення умов ведення діяльності.

Отже Федерація роботодавців України запрошує представників провідної бізнес-спільноти України надати свою оцінку умовам ведення бізнесу та впевненості у його майбутньому та розвитку, взявши участь у цьому опитуванні.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі