Фестиваль «Британський театр у кіно»

Фестиваль «Британський театр у кіно»
Британська Рада в Україні оголошує повний список постанов зимово-весняного сезону фестивалю «Британський театр у кіно» – покази вистав найкращих британських театрів на великих екранах.

Вистави демонструються англійською з українськими субтитрами.

Звертамо вашу увагу, що покази найкращих британських спектаклів відбуватимуться у Харкові у кінотеатрi "MULTIPLEX", вул. Героїв Працi, 9, ТРЦ «DAFI».
Цiна квиткiв: 175, 225 грн.

25 января 19:30 - "Нічия Земля" (National Theatre Live)

Вистава "Нічия Земля"
Велика Британія, 2016, 2 години 30 хвилин
National Theatre Live
Режисер: Шон Матіас
У ролях: Патрік Стюарт та Ієн Маккеллен

Після успішних гастролей спектаклю на Бродвеї, Ієн Маккеллен і Патрік Стюарт повертаються в Вест-Енд з постановкою комічного шедевра Гарольда Пінтера.
Одного разу літнім вечором два престарілих письменника, Херст і Спунер, зустрічаються в пабі в Хемпстеді пропустити по стаканчику - і так захоплюються, що продовжують глибоко за північ, вже у Херста на дому. Чим вище росте батарея порожніх пляшок, тим неймовірніше стають байки літераторів, і незабаром безневинна балаканина двох старих друзів стає вкрай напруженою. А коли в будинку з'являються двоє суворо налаштованих молодих людей, справи набувають ще серйозніших обертів.
Після вистави буде показано ексклюзивне інтерв'ю з акторами і режисером Шоном Матіасом.

Показ у Харковi: 25 сiчня, 19:30.
Кінотеатр "MULTIPLEX", вул. Героїв Працi, 9, ТРЦ «DAFI».


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі