Фінальна програма конференції «Овочі та фрукти України-2019. Експортний прорив!»: нові спікери

Фінальна програма конференції «Овочі та фрукти України-2019. Експортний прорив!»: нові спікери
Проект «АПК-Інформ: овочі та фрукти», організатор шістнадцятої міжнародної конференції «Овочі та фрукти України-2019. Експортний прорив!», нагадує, що подія розпочне свою роботу вже за тиждень, 3 грудня, а заявки на участь будуть прийматися лише до 29 листопада!

Програма конференції є наразі сформованою на 100% та знаходиться на офіційному сайті події, а її ключовою тематикою будуть експортні можливості різних сегментів вітчизняного плодоовочевого ринку.

Так, питання експорту української продукції будуть головними тезами презентації Ольги Трофімцевої, експерта із зовнішніх ринків, в.о. Міністра аграрної політики і продовольства України (2019), на тему «Передумови успішного експорту овочів та фруктів: критичні точки».

Свій погляд на перспективи ягідного бізнесу розкриє Андрій Жуков, власник компанії S.B. Frozen Foods, з виступом на тему «Ягідний бізнес step-by-step: провали та перемоги у вирощуванні, заморозці та експорті ягідних культур».

Тематику бізнесу з вирощування та експорту черешні розкриє Євгенія Нікітюк, представник ТОВ «Аврора», у ході презентації «Основні напрямки для експорту української черешні у сезоні-2019. Порівняння переваг та недоліків. Перспективи розширення географії експорту у наступному сезоні».

Експортні можливості нішевих овочевих культур будуть представлені у доповіді Дмитра Череватова, директора ТОВ «Ді Трейд Груп», з презентацією на тему «Цибуля ріпчаста, капуста червоноголова, перець «Білозірка», гарбуз «Баттернат» - експортний потенціал та успішний досвід в Україні».

«Овочі та фрукти України» є провідною галузевою подією, яка відбудеться 3-5 грудня у рамках виставки Fresh Business Expo 2019 (МВЦ, м. Київ). Програма події включає дводенну конференцію та торговий форум 5 грудня за участі провідних виробників і байєрів свіжих овочів та фруктів.


Основні організаційні моменти:

•Конференція поєднана з торговим форумом та проводиться одночасно з єдиною в Україні виставкою для професіоналів плодоовочевого бізнесу;
•Усі три події відбудуться в одному з найбільш комфортабельних виставкових центрів м. Київ та у найбільш зручний час для плодоовочевих компаній;
•Традиційно знижені реєстраційні внески для виробників - 3300 грн
(із делегата, 3-4 грудня);
•Вітчизняні виробники мають можливість надати зразки своєї продукції для демонстрування учасникам конференції та торгового форуму;
•Зверніть увагу! Реєстрація учасників конференції та торгового форуму завершиться 29 листопада


З питань щодо участі, будь ласка, звертайтеся:

Олександра Манько
+380 96 4337857
fruit.marketing@fruit-inform.com

Євген Кузін,
+380 96 5836323
fruit.intl@fruit-inform.com
__________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі