Fly Technology представляє складаний трьохосьовий стабілізатор для смартфонів FeiyuTech VLOG pocket

Fly Technology представляє складаний трьохосьовий стабілізатор для смартфонів FeiyuTech VLOG pocket
Компанія Fly Technology, професійний дистриб'ютор високотехнологічних гаджетів в Україні, виводить на ринок компактний та зручний складаний смартфонний трьохосьовий стабілізатор FeiyuTech VLOG pocket, який може сильно змінити ринок ручних стабілізаторів. Він привабить нових користувачів, зацікавлених у таких пристроях, і збільшить кількість якісного контенту створеного з допомогою ручних стабілізаторів.

VLOG pocket - це не професійний стабілізатор і спроектований для зйомок влогів, і це найлегший складаний стабілізатор для смартфонів серед існуючих моделей, його вага 272 грами. Механізм складання, що нагадує пташине крило, робить цю модель компактною та портативною. Легкість використання забезпечується можливістю швидкого перемикання між портретним/альбомним режимами, та можливістю роботи без попереднього балансування. Також ця модель підтримує оригінальні камери смартфонів, має інтелектуальний трекінг об’єктів і має достатньо високу вантажопідйомність. Максимальне навантаження, з яким працює стабілізатор, становить 240 грам, чого достатньо для роботи з смартфонами усіх основних виробників. VLOG pocket дозволяє користувачам використовувати різні техніки високого рівня, тож з цим стабілізатором кожен зможе створювати влоги на практично професійному рівні!
На відміну від інших трьохосьових стабілізаторів, які недружньо ставляться до Android користувачів, VLOG pocket першим став на шлях підтримки оригінальних смартфонних застосунків камер. Стабілізатор може безпосередньо керувати оригінальними камерами без використання проміжних додатків.

Незважаючи на спрощену конструкцію та елементи керування, стабілізатор має велику функціональність. VLOG pocket дозволяє з легкістю повторити Хічкоківський “доллі зум” та інші класичні техніки з допомогою застосунку “Feiyu ON”. Тож можна зняти власний блокбастер без використання професійного обладнання.

FeiyuTech VLOG pocket - це доступний за ціною трьохосьовий стабілізатор для смартфонів, що однаково добре справляється з усіма типовими завданнями, це особливо важливо при щоденних зйомках, характерних для влогів.
Компанія Fly Technology планує розпочати продажі FeiyuTech VLOG pocket ще до кінця липня.
_________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі