ФОНД ГАРАНТУВАННЯ ПРОДОВЖУЄ ВИПЛАТИ КОШТІВ ВКЛАДНИКАМ ПАТ «КБ «ХРЕЩАТИК»

ФОНД ГАРАНТУВАННЯ ПРОДОВЖУЄ ВИПЛАТИ КОШТІВ ВКЛАДНИКАМ ПАТ «КБ «ХРЕЩАТИК»
З 03 квітня 2017 року до 18 травня 2017 року Фондом гарантування вкладів фізичних осіб (далі - Фонд) здійснює виплати коштів вкладникам ПАТ «КБ «ХРЕЩАТИК».

Для отримання відшкодування вкладники ПАТ «КБ «ХРЕЩАТИК» можуть звертатись з паспортом та документом органу про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер) до відділень банку-агента Фонду ПАТ «ПУМБ».

Виплати вкладникам здійснюються в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день початку процедури виведення Фондом гарантування вкладів фізичних осіб (далі - Фонд) банку з ринку, але не більше 200 тисяч гривень.

Для отримання коштів на підставі свідоцтва про право на спадщину спадкоємцям спочатку необхідно надати до Фонду гарантування копії: паспорту та документа органу державної податкової служби про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний код) та нотаріально засвідчену копію свідоцтва про право на спадщину.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі