Фонд запрошує ринок визначити ціну прав вимоги за кредитами будівельної компанії, у забезпечення яких передано підземний паркінг у центрі ст

Фонд запрошує ринок визначити ціну прав вимоги за кредитами будівельної компанії, у забезпечення яких передано підземний паркінг у центрі ст
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб розглядає можливість виставлення на продаж прав вимоги за кредитами юридичної особи, що входить до складу однієї із найбільших промислово-інвестиційних груп України. У рамках передпродажної підготовки Фонд запрошує потенційних покупців/інвесторів проаналізувати матеріали кредитних справ та надати свої пропозиції щодо можливої вартості активів, що перебувають на балансі ПАТ «Банк Форум».

На продаж планується виставити права вимоги за трьома кредитами юридичної особи, загальна заборгованість за якими станом на початок листопада 2016 року склала 474,83 млн грн.

Компанія-позичальник веде активну господарську діяльність у сфері будівництва та входить до складу однієї із найбільших промислово-інвестиційних груп України. Підприємства холдингу інвестують в об'єкти сфери гірничо-металургійного й нафтогазового комплексів, банківського сектора, сільського господарства, суднобудування та нерухомості.

У забезпечення за договорами передано нерухоме майно, загальною площею 25 363,7 м2. Зокрема у заставі банку комерційний підземний паркінг (понад 24,2 тис м2) у центрі столиці (вул. Червоноармійська, станція метро Олімпійська).

Стисла презентація можливого лоту – на сайті.

Отримати детальну інформацію про активи, шляхом доступу до кімнати даних, можна у відділенні банку після підписання стандартного договору конфіденційності.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі