Fozzy Group збільшила кількість іноземних постачальників

Fozzy Group збільшила кількість іноземних постачальників
Проєкт «Власний імпорт» збільшив кількість прямих іноземних постачальників до 930 виробників із 85 країн світу. Його продукцію можна придбати в мережах Fozzy Group: «Сільпо», «Фора» і Fozzy Cash&Carry.

«Власний імпорт» є одним з найбільших імпортерів вина, сиру та гастрономії, риби в Україну. У 2019 році було імпортовано понад 23 000 тонн риби й морепродуктів. Майже вдвічі збільшено імпорту оливкової олії — до 460 000 літрів та 124 найменувань, зокрема 30 — з рейтингу Flos Olei, і сотні нових видів чаю, солодощів та пива.

Крім того, у 2019 році група отримала три перемоги України на міжнародній арені:

— Три дизайнерські супермаркети «Cільпо» увійшли в Europe’s Finest Store 2019 – топ-25 найкращих інноваційних дизайнів європейських магазинів, за версією European Supermarket Magazine.

— Бренд-шеф ресторанних проєктів «Сільпо» Марко Черветті став найкращим шеф-кухарем за версією міжнародного гіда-рейтингу оливкових олій Flos Olei. Крім того, звання «Ресторан 2020 року» (The Restaurant of the Year) від Flos Olei також отримали київські заклади Positano і Le Grill.

— Positano увійшов до списку найкращих піцерій Європи. Заклад посів 30-те місце в щорічному гайді «50 Top Pizza» і став першим (і поки що єдиним) закладом, який представив у європейському рейтингу Україну. Меню в цьому ресторані Марко Черветті створював разом із всесвітньо відомим піцайоло Енцо Кочча — засновником піцерії La Notizia, рекомендованої гідом Michelin.

Fozzy Group — одна з найбільших торгово-промислових груп України. Роздрібний напрямок близько з 700 магазинів по всій території країни представлено мережами супермаркетів «Сільпо», делікатес-маркетів Le Silpo, оптовими гіпермаркетами Fozzy, магазинами біля дому «Фора» та дискаунтерами Thrash!, торгівля непродовольчими товарами представлена фармацевтичними супермаркетами «Біла ромашка», магазинами персональної електроніки rіngoo. Група також займається виробництвом продуктів харчування, банківським і ресторанним бізнесом, логістикою, а також має власного оператора поштової доставки Justin. Загалом у команді Fozzy Group працюють понад 55 000 людей.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі