Гофротара: тренд для плодоовочевої продукції

Гофротара: тренд для плодоовочевої продукції
Для транспортування плодоовочевої продукції, а також її представлення на полицях супермаркетів необхідна відповідна якості плодів та еко-тренду екологічна тара! Рішення має Ізмаїльський целюлозно-картонний комбінат!

Прагнення споживачів до корисних та безпечних продуктів харчування та напоїв створюють благодатну платформу для поширення та впровадження Еко програм у різні напрямки виробництва та сфери життєдіяльності людини. Тому слоган, «Створюємо папір, здійснюємо мрії», ПРАТ «Ізмаїльський целюлозно-картонний комбінат» (ПРАТ «ІЦКК») обрав не випадково. Комбінат повного замкнутого циклу виробництва паперу, картону, гофрованого картону та різноманітних виробив з нього, починаючи зі звичайних чотириклапанних ящиків до дисплеїв – вітрин для представлення товарів у залах торгівельних мереж, постійно пропонує ринку нові ідеї та рішення щодо пакування та транспортної тари.

Спрямовуючись на одну з основних тенденцій ХХІ століття, виробництво органічних продуктів харчування, ПРАТ «ІЦКК» розробив широкий асортимент гофротари (лотки різних розмірів та кольору верхнього шару) для транспортування ягід, фруктів та овочів. Чому гофротара? Тому що, тара з гофрованого картону створюється із ЕКО-матеріалу вторинної сировини (макулатура), потім після використання, тара підлягає утилізації або використанню у якості макулатури. Адже органічні продукти харчування потребують пакування, відповідного до їх статусу та якості!

Враховуючи особливості продукції та транспортні шляхи, фахівцями комбінату робиться підбір гофрованого картону певних марок з їх технічними характеристиками - для виробництва тари безпосередньо під особливі вимоги її замовника. Гнучке виробництво ПРАТ «ІЦКК» дозволяє виробляти різновид високоякісного гофрованого картону, у т.ч. вологостійкий, який дуже чудово тримає форму тари навіть при низьких температурах під час транспортування продуктів на далекі відстані.

Послуга з розробки конструкції тари та її брендування досвідченними конструкторами та дизайнерами ПРАТ «ІЦКК» дозволить виробнику плодоовочевої продукції відрізнятись на полиці від інших брендів.

Також, у «портфелі розробок» ПРАТ «ІЦКК» є унікальний «бокс-шухлядка», призначений для вибагливих покупців асортименту ягід та зручному їх транспортуванню без пошкоджень. Тому, усі мрії замовника-виробника плодоовочевої продукції обов'язково будуть здійснені!

-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі