Голландська компанія купила на аукціоні партію українського органічного цукру

Голландська компанія купила на аукціоні партію українського органічного цукру
За український органічний цукор, вироблений ТОВ «Ріттер Біо Агро», на аукціоні змагалися дві європейські компанії. За результатами проведеного аукціону, голландська компанія законтрактувала в української компанії 850 тонн цукру.

Про це повідомив керівник органічного ягідництва AgroOrganiс Костянтин Січний в ході Міжнародної виставки органічних продуктів BIOFACH 2019, пише Agravery.com

«З "Ріттер Біо Агро" маємо партнерські зв'язки, і це є прикладом взаємодії декількох компаній, коли спільно просувається продукція на ринку. Проведений аукціон свідчить про те, що Україна має потенціал в органіці, але потрібно вирощувати не просто зернові, а братися за більш технологічно складні процеси і пропонувати світу якісний перероблений продукт», — зазначає Костянтин Січний.

За його словами, компанія «Ріттер Біо Агро» три роки відпрацьовувала технологію виробництва органічного цукру.

«Перш за все складність полягала в боротьбі з шкідниками, адже в органічному виробництві заборонено використання агрохімії. Але найбільшою складністю в цьому процесі було те, що в Україні немає спеціалізованих заводів, які переробляли б органіку. Щоб відповідати вимогам стандартизації, компанії ще на початку сезону потрібно було негайно завезти всю партію органічної цукрових буряків, щоб зробити органічний цукор без домішок», — розповідає Костянтин Січний.

Довідка:

ТОВ «Ріттер Біо Агро» займається вирощуванням органічних культур і здійсненням експорту в країни ЄС. З 2013 року компанія сертифікована ТОВ «Органік Стандарт» і з 2015 року сертифікується за стандартами Naturland. У 2017 році отримала сертифікат за стандартом Bio Suisse.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі