Головна зустріч для ТОП-менеджерів усіх підрозділів логістики

Головна зустріч для ТОП-менеджерів усіх підрозділів логістики
30 - 31 травня 2019 року в Києві традиційно відбудеться головна зустріч для ТОП-менеджерів усіх підрозділів логістики, XXI практична конференція - Всеукраїнський День Логиста, весняний сезон.

Дата і місце проведення Всеукраїнського Дня Логіста
: 30-31 травня, м Київ, вул. Микильська, 2 (Димитрова), Готельно-ресторанний комплекс Siesta.

Всеукраїнський День Логіста традиційно об'єднає представників галузі для вирішення всіх етапів ланцюжка поставок, підвищення ефективності складської обробки товарів, транспортного та інформаційного забезпечення підприємств, роботи з персоналом в логістиці, а також передачі логістичних бізнес-процесів на аутсорсинг.

У перший день, 30 травня, Ви зможете взяти участь в Конференції, в рамках якої почуєте доповіді провідних фахівців логістичних компаній України і експертів-практиків логістики від рітейлерів і постачальників на злободенні теми ринку праці, транспортної логістики, вплив законодавства та інші актуальні теми. Доповіді від практиків це родзинка заходу.

Другий день, 31 травня, буде наповнений майстер-класами від логістів-практиків, які поділяться кейсами з оптимізації й автоматизації бізнес процесів складської логістики. Кожен зможе знайти потрібну йому тему і перейняти унікальний досвід для практичного використання у себе в компанії.

Так само в цей день Ви зможете стати учасником або глядачем змагань водіїв навантажувачів.

Конференція збере більше 250 директорів транспортної, складської логістики і фахівців ЗЕД для знаходження рішень на всіх етапах ланцюга поставок, підвищення ефективності складської обробки товарів, транспортного та інформаційного забезпечення підприємств, роботи з персоналом в логістиці, а також передачі логістичних бізнес-процесів на аутсорсинг.

У програмі конференції:


Шпак Іван, Аналітик відділу аналізу ринків компанії Pro-Consulting.
Тема: Аналіз обсягу вантажоперевезень в Україні. Структура ринку. Зміна перевезення вантажів за видами транспорту.

Валерій Губарєв, Експерт Комісії з митних питань громадської ради при ГУ ДФС в місті Києві. Провідний експерт компанії «Незалежне Митне Агентство». 1993-2015 рр. Державна митна служба України.
Тема: Митні ризики в логістичних процесах міжнародної торгівлі. Як правильно використовувати митну логістику в зовнішньоекономічній діяльності.

Дмитро Пасенков, Керівник департаменту агентських і консультаційних послуг у сфері промислової та логістичної нерухомості, Cushman & Wakefield.
Тема: Тенденції та перспективи ринку складської логістики в 2019-2020 роках. Аналіз основних чинників: вакантність, попит, нова пропозиція. Основні угоди на ринку в QI 2019 годa.

Віктор Усатий, Керівник Київського регіонального структурного підрозділу «Логістік Форкліфт».
Тема: Водій навантажувача. Цінність кваліфікованого персоналу, правильний підбір, навчання.

Тетяна Лазуренко, Начальник департаменту логістики, ТОВ «Субару Україна».
Тема: Взаємодія логістики з суміжними підрозділами в компанії і вплив на загальний результат.

!Програма формується актуальними темами та спікерами.

Спецпроекти в рамках конференції:

• Змагання водіїв вилочних навантажувачів
. Це можливість не тільки показати Вашим сьогоднішнім і потенційним клієнтам високий рівень роботи Ваших фахівців вантажної техніки, а й приємна можливість виграти цінні призи, як для компанії, так і самим водіям.
• Виставка обладнання, техніки і технологій обіцяє демонстрацію інновацій в логістиці. Це можливість, в буквальному сенсі доторкнутися до обладнання, техніки. Приміряти "на себе" і оцінити придатність для Вашого бізнесу.
• Тематичні майстер-класи зі складської логістики. Другий день заходу буде наповнений майстер-класами від практиків-логістики, які розкриють актуальні кейси та поділяться з учасниками досвідом реалізації проектів.

Вперше за 10 років Всеукраїнський День Логіста виходить за рамки звичного формату: В цьому році Особливістю заходу, стануть:

Змагання водіїв навантажувачів.

Офіційним Партнером змагань виступить компанія - Logistic Forklift.

Змагання будуть проходити на техніці Logistic Forklift, а саме на автонавантажувачі Goodsense, з Коробка - автомат.

Серед постійних учасників Дня Логіста
: Афина – Групп, Cushman & Wakefield, Delivery Group, European Pallet Association E.v. EPAL, Fozzy Group, Nemiroff, Neolit Logistics, Pro-Consulting, Smart Solutions, Utec Logistics, Vodafone Украина, АВК Конфекшинэри, Алло, Апскейл Лоджистикс, АрселорМиттал Кривой Рог, АТБ-маркет, Бель Шостка, BERTA group, Билла Украина, Велика Кишеня, Глобинский мясокомбинат, Евромикс, ИнтерКаргоТрак, Иприс-Профиль, Кормотех, КТ Украина, Метро кеш енд Кері Україна, Мироновский хлебопродукт, Модерн-Экспо, Море Пива, EVA, Рабен Украина, Самсунг Электроникс Украина Компани, Субару Украина, УВК, Транспортная компания SAT, Юрия-Фарм, Таврия В, Эпицентр К, ЭНЕРДЖИ ГМБХ, Ekol Logistics, и др.

Відгуки учасників конференції:


- Высокий уровень мероприятия. Высокая квалификация докладчиков. Считаю, что
конференция не просто важна, она необходима. Все что связано с автоматизацией
процессов, абсолютно все!!! Благодаря конференции узнал о новых IT решениях, конфе-
ренция станет темой для внедрения некоторых из них в моей компании.
Александр Чукило, «Корса».

- Считаю, что конференция важна, особенно темы: «Аналитика рынка труда – тренды
и проблемы логистов и не только», «Украинская таможня. Особенности выполнения
таможенных формальностей при перемещении товаров через таможенную границу
Украины.
Андрей Пушкарь, «Броксис Логистик».

- Запомнилась хорошая технология, продуманность до мелочей. Конференция дает воз-
можность подготовить компании к автоматизации, оптимизации бизнес-процессов.
Благодаря событию получил новый опыт от коллег.
Александр Коркунда, «Голден Тайл».

- Конференция важна для общего развития. Отличная организация мероприятия. Понравилась тема кража груза, понимание схем воровства при доставке, буду предпринимать меры на своем предприятии и контроль перевозчиков.
Евгений Черкасов, «СТВ Групп».

- Получил возможность познакомиться с коллегами по направлению. Реальные методы, практики, решения для использования в реальных логистических ситуациях (проблемах).
Алексей Бондарчук, ООО «АТБ-маркет»

Відео - відгуки учасників Всеукраїнського Дня Логіста дивіться на нашому YouTube каналі.

Партнери Всеукраїнського Дня Логиста:
Офіційний Партнер - Logistic Forklift
Энергетичний Партнер - Энерджи ГМБХ
Трансформаційний Партнер - YouCoach
Партнер кава-брейків - Trevi

* Пакет «Стандарт» доступний тільки учасникам від компаній рітейлерів, дистриб'юторів, виробників. Для Постачальників рішень і послуг дуступно пакети: «Преміум», «Бізнес».

Отримайте знижку 5% за промокодом ОК2

Контакти організаторів: 067-828-22-59, ok@trademaster.com.ua

Не пропустіть можливість зустрітися з елітою логістичного ринку України. З нетерпінням чекаємо Вас на XXI Всеукраїнському Дні Логіста!

Організатор TradeMasterGroup. 10 років довіри ТОП-менеджерів України та зарубіжжя.

______________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі