GOODRAM повідомила про прем'єру нових продуктів!

GOODRAM повідомила про прем'єру нових продуктів!
Вона відбулася на виставці IFA 2019 в Берліні. Що нового підготував лідер в галузі комп'ютерної пам'яті?
Лазиска-Гурне, 9 вересня 2019 року – компанія Wilk Elektronik SA, лідер в галузі комп'ютерної пам'яті, повідомляє про випуск нової продукції, яка представлена на виставці IFA 2019 в Берліні.

IRDM ULTIMATE X SSD, створений разом з AMD, готовий!

GOODRAM повідомляє про співпрацю з AMD з приводу нового SSD-накопичувача IRDM ULTIMATE X PCIe Gen 4 NVMe M.2 SSD. Співпраця тісно пов'язана з нещодавнім виходом на ринок процесорів AMD Ryzen™ третього покоління, а також материнських плат AMD X570. Це рішення повністю сумісне з новою версією інтерфейсу PCI Express 4.0, що застосовується в чипсетах AMD X570 для процесорів у виконанні Socket AM4. Те, що характеризує інтерфейс - це пропускна здатність передачі даних, яка в два рази більша в порівнянні з версією 3.0 (16 Гбайт/с для версії 4.0, 8 Гбайт/с для версії 3.0), що дозволяє працювати з набагато більшою продуктивністю, ніж раніше. AMD стала першою компанією, що застосувала PCIe 4.0 в продукції, що призначена для споживчих рішень. Саме тому IRDM by GOODRAM, як інноваційний бренд, співпрацює з AMD для створення накопичувачів з надзвичайною швидкістю зчитування та запису даних.

Прем'єра ULTIMATE X відбулася на виставці IFA 2019. Новий накопичувач можна буде придбати на початку листопада.

IRDM PRO SSD - до нас наближається друге покоління

Наступною великою прем'єрою на виставці IFA 2019 став SSD - накопичувач IRDM PRO другого покоління. Флагманська модель бренду GOODRAM за кілька років стала справжньою легендою - накопичувач є багаторазовим лауреатом премій і користується повагою серед споживачів за співвідношення продуктивності до стабільності.

Головна відмінність між попереднім поколінням і новим полягає в типі пам'яті NAND Flash. На заміну MLC приходить технологія 3D TLC, яка практично нічим не поступається MLC і стає вже стандартом. Продаж IRDM PRO другого покоління почнеться в кінці вересня.

DDR4 3600 MHz IRDM PRO наближається!

На додаток до широко відомої продукції IRDM, GOODRAM оголосила прем'єру нового продукту - IRDM PRO DDR4 зі швидкістю до 3600 МГц. Пам'ять виготовлена з ідеально підібраних компонентів і протестована в найскладніших умовах. Завдяки цьому фанати ПК і геймери зможуть відчути переваги високої стабільності в роботі системи і швидкості передачі даних, навіть якщо система працює при високих навантаженнях або в режимі багатозадачності.
Нові швидкі модулі з частотою 3600 МГц вийдуть на ринок в жовтні.

Карти пам'яті для найвибагливіших

Нові карти і мікрокарти IRDM UHS-I U3 V30 компанії GOODRAM пропонують екстремальні швидкості для швидкої передачі 4K UHD відео і до 10 разів більшу зносостійкість, що дає можливість записувати дані в режимі 24/7. Зі швидкістю читання до 100 Мбайт/с і швидкістю запису до 70 Мбайт/с карти ідеально підходять для квадрокоптерів, професійних фотоапаратів, смартфонів топового класу, камер або відеореєстраторів. Прем'єра карт пам'яті відбулася на виставці IFA. Їх можна буде придбати вже на наступному тижні після заходу.

Інформація про Wilk Elektronik

Заснована в 1991 році в польському місті Тихи, компанія Wilk Elektronik спочатку була дистриб'ютором оперативної пам'яті. До 1996 року вона зайняла лідируючі позиції на ринку. А в 2003 перемістилася в місто Лазіска-Гурне, створивши власні виробничі потужності, на яких почала випускати комп'ютерну пам'ять під брендом GOODRAM. З 2007 року стратегічним партнером Wilk Elektronik став світовий лідер флеш-технологій - компанія Toshiba.

В даний час Wilk Elektronik випускає під брендом GOODRAM модулі пам'яті, карти пам'яті, флеш накопичувачі і SSD накопичувачі.

________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі