Готуємо країну до зими: шахтарі ДТЕК Енерго видобули 15 мільйонів тонн вугілля

Готуємо країну до зими: шахтарі ДТЕК Енерго видобули 15 мільйонів тонн вугілля
Майже 15 млн тонн вугілля видобули шахтарі ДТЕК Енерго з початку року. Це паливо стане надійною опорою для енергосистеми в осінньо-зимовий період.

ДТЕК докладає максимум зусиль, щоб країна успішно перезимувала – без відключень світла і тепла. Цьогоріч, за 8 місяців, гірники ДТЕК Енерго видали на-гора 14,8 млн тонн газового вугілля.

«Українське вугілля – це пріоритет для України і для ДТЕК. Ми постійно інвестуємо в наші вугледобувні підприємства, щоб забезпечити стабільну роботу теплової генерації та енергосистеми в цілому. За 8 місяців цього року ми спрямували 2,7 млрд гривень у вуглевидобуток. Завдяки наполегливій праці наших шахтарів та інвестиціям ми кожного року робимо значний внесок в підготовку країни до зими», - розповів генеральний директор ДТЕК Енерго Дмитро Сахарук.

Всього до кінця року гірники ДТЕК Енерго планують видобути понад 23 млн тонн вугілля.

Для проходження осінньо-зимового періоду ДТЕК також законтрактував 388 тис. тонн вугілля газової марки з Південної Америки. Через аварійні ремонти блоків АЕС та зниження відпуску ГЕС та ВДЕ теплова генерація має відпустити більше електроенергії, ніж планувалось, тому компанія вимушена імпортувати вугілля марки Г.
___________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі