Графіка Radeon допомагає геймерам вижити серед мертвих в World War Z

Графіка Radeon допомагає геймерам вижити серед мертвих в World War Z
Геймери зі всього світу починають битися за виживання серед хижих зомбі в World War Z. Компанії AMD та Saber Interactive тісно співпрацювали, щоб забезпечити власникам графічних процесорів Radeon оптимальний ігровий процес і максимум вражень від знищення нещадних мерців.

Поряд з оптимізацією нульового дня (Day 0) для World War Z, драйвер Radeon Adrenalin Edition 19.4.2 забезпечує найкращий ігровий процес за допомогою таких особливостей:

• Неймовірна продуктивність: відеокарти AMD Radeon демонструють виняткову продуктивність для роздільних здатностей 1080p, 1440p і 4K з DirectX 12 і Vulkan;

• Shader Intrinsics: прямий низькорівневий зв'язок гри World War Z з графічним процесором мінімізує програмні абстракції і підвищує швидкість і продуктивність графіки Radeon;

• Асинхронні обчислення і функція Rapid Packed Math: відеокарти AMD Radeon забезпечують покращене використання графічного процесора, зменшення кількості вхідних затримок, а також підвищення ефективності та продуктивності з функціями Rapid Packed Math і Async Compute. Все це дозволяє відеокартам Radeon демонструвати більш високу частоту кадрів і глибину промальовування.

Зростаюча екосистема Radeon FreeSync, яка підтримується вже на 700 моніторах, допомагає відчути кожен момент, від якого холоне кров, в грі World War Z. З використанням технології FreeSync в постапокаліптичній бойової зоні від Sabre Interactive геймери зможуть насолодитися ідеальними, чіткими кадрами без мерехтінь і розривів зображення.

World War Z вже доступна для ПК з Windows на Epic Games Store, а також для PlayStation®4 і Xbox One. Ви можете знайти більше інформації на Facebook, в Twitter і Instagram.
___________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі