HONOR оголошує старт продажів браслета HONOR Band 5і в Україні

HONOR оголошує старт продажів браслета HONOR Band 5і в Україні
Бренд HONOR починає продажі HONOR Band 5i в Україні. Розумний браслет буде представлений у рожевому, чорному та зеленому кольорах. HONOR Band 5i буде доступний з 13 березня ексклюзивно у мережі магазинів “Цитрус” за рекомендованою ціною 849 грн.

У порівнянні з попередником, HONOR Band 5i став ще зручнішим. Тепер браслет можна заряджати безпосередньо від ноутбука через USB-роз'єм. Модель отримала LCD дисплей діагоналлю 0,96" та роздільною здатністю 160х80. А в HONOR Clock Face Store користувачі можуть обрати дизайн екрану, що сподобається.

HONOR Band 5i оснащений технологією TruSleep™, що автоматично реєструє фази сну. Технологія трекінгу якості сну сертифікована Бернським університетом (Швейцарія).

HONOR Band 5i допомагає користувачам відстежувати найбільш значущі фізичні показники. Пристрій підтримує функцію моніторингу пульсу завдяки технології HUAWEI TruSeen™ 3.0 та надає точні дані про ЧСС у режимі реального часу.

Фітнес-браслет HONOR Band 5i має захист від вологи при зануренні на глибину до 50 метрів – його можна використовувати для тренувань у басейні. Крім того, пристрій проводить трекінг навантажень користувача для 9 видів спорту: біг на вулиці, біг у спортзалі, велотренажер, їзда на велосипеді, ходьба, заняття на орбітреку, тренажері для веслування та тренажері для ходьби. Контролювати адаптацію тіла до фізичних навантажень дозволяє трекер SpO2, який відстежує рівень кисню у крові 1.

Для зручності користувачів розумний браслет підтримує функції нагадування про дзвінок та відхилення дзвінків, сповіщення про вхідні повідомлення, нагадування з календаря та прогноз погоди. Також є функція віддаленого управління музикою.

Браслет отримає функцію моніторингу рівню кисню у крові та можливість управління музикою в оновленні, яке заплановане на другу половину березня 2020 року.

HONOR Band 5 буде доступний із 13 березня ексклюзивно у мережі магазинів “Цитрус”. Рекомендована ціна складатиме 849 грн.

_______________

1 Функція трекінгу SpO2 не призначена для використання в якості медичного пристрою для діагностики, лікування або профілактики захворювань. Всі дані та вимірювання повинні використовуватися тільки для особистого користування.
___________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі